Χαρά Παππά: Full in love ξανά η πρώην παίκτρια του GNTM!

Ποιο είναι το πρόσωπο που της έχει κλέψει την καρδιά;

Δείτε φωτογραφίες της Χαράς Παππά

Η Χαρά Παππά διανύει το τελευταίο διάστημα ίσως την πιο όμορφη περίοδο της ζωή της, αφού επαγγελματικά και συναισθηματικά δηλώνει πλήρης! Το τελευταίο διάστημα το μελαχρινό μοντέλο, είναι ξανά full in love και, πλέον, δεν το κρύβει!  

DWTS: Χαρά Παππά και Σπυρούλα Κάιζερ βάζουν «φωτιά» στο 8ο live!

Η Χαρά Παππά διανύει το τελευταίο διάστημα ίσως την πιο όμορφη περίοδο της ζωή της, αφού επαγγελματικά και συναισθηματικά δηλώνει πλήρης

Η Χαρά Παππά, η οποία έγινε γνωστή μέσα σπό τη συμμετοχή της στο διαγωνισμό μόδας GNTM, προσπαθεί να απασχολεί μόνο με τη δουλειά της και να προστατεύει την προσωπική της ζωή. Το τελευταίο διάστημα, ξεκίνησε να δημοσιεύει φωτογραφίες με τον νέο της σύντροφο, χωρίς, παρόλα αυτά, να δείχνει το πρόσωπό του. 

Χαρά Παππά: Είναι ξανά ερωτευμένη; Η απάντηση που έδωσε η ίδια

Αυτές τις ημέρες, όμως, που το ζευγάρι απολαμβάνει καλοκαιρινές διακοπές, το νεαρό μοντέο μοιράστηκε, εν τέλει, το πρόσωπο του αγαπημένου της, καθώς και το όνομά του! 

Μετά τον χωρισμό της μετά τον χωρισμό της από τον Τούρκο ηθοποιό, Μπουράκ Χακί, η Χαρά Παππά φαίνεται να έχει βρει στο πρόσωπό του Στέφανου έναν ιδανικό σύντροφο, ενώ το ζευγάρι μοιράζεται μαζί όμορφες και αστείες στιγμές, όπως φαίνεται στα stories που ανεβάζει στα social media. 

Εμείς, με τη σειρά μας, τους ευχόμαστε τα καλύτερα! 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top