Θοδωρής Μαραντίνης: «Ξεκίνησα ψυχοθεραπεία μετά τον ερχομό του γιου μου»

«Κατάλαβα ότι πρέπει πριν να λύσω τα θέματά μου»

O Θοδωρής Μαραντίνης πήγε μίλησε για την απόφασή του να ξεκινήσει ψυχοθεραπεία, αποκαλύπτοντας πως την αρχή της θεραπείας του ένιωθε πολύ ενοχικά.

«Μου έπεσαν πολλά πράγματα μαζί, γι’ αυτό ξεκίνησα ψυχοθεραπεία αλλά είναι μία διαδικασία που δεν τελειώνει ποτέ. Όταν ξεκίνησα την ψυχοθεραπεία πήγα πολύ ενοχικά γιατί πήγα και είπα έχω πρόβλημα. Ένιωθα ότι φταίω για τα πάντα. Στην πρώτη μου συνεδρία ήμουν προβληματισμένος, αλλά άργησα να μπω σε συναίσθημα», είπε ο frontman των Onirama, στην εκπομπή Κυψέλη.

Θοδωρής Μαραντίνης στο The Masked Singer: «Σίσσυ, πού είναι τα παιδιά;»

«Ο δεύτερος άξονας για τον οποίο πήγα στον ψυχολόγο, γιατί ταυτίστηκε λίγο με τη γέννηση του πρώτου παιδιού. Τα παιδιά είναι μεγάλη ευθύνη και με τον ερχομό του γιου μου κατάλαβα ότι πρέπει πριν να λύσω τα θέματά μου για να μην τα περάσω στα παιδιά μου», πρόσθεσε ο τραγουδιστής. 

Κλείνοντας, ο Θοδωρής Μαραντίνης είπε: «Τώρα νιώθω αρκετά καλά, έχουν αλλάξει πάρα πολλά δεδομένα και θεωρώ ότι έχω βρω ένα δρόμο και μία κατεύθυνση που μου ταιριάζει περισσότερο και μακροπρόθεσμα θα λειτουργήσει καλύτερα».

Μαραντίνης
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top