Η Μελίνα Μποτέλλη πάντρεψε την κούκλα κόρη της!

Δείτε φωτογραφίες από τον γάμο της Γεωργίας Τζίμα

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε η κόρη του πρώην υπουργού και δημάρχου Δράμας, Μαργαρίτη Τζίμα και της ηθοποιού Μελίνας Μποτέλλη. 

Η όμορφη Γεωργία Τζίμα παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Νικόλα, το πρώτο Σαββατοκύριακο του νέου έτους στο παρεκκλήσι Αγίου Βασιλείου στη Θεσσαλονίκη.

Η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook διάφορα στιγμιότυπα από την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της κόρης της.

«Οι περήφανοι. Ο μπαμπάς και η μαμά…χθες στη Θεσσαλονίκη και μη νομίζετε πως είμαι “πινέζα”, απλώς το 1.60 δίπλα στο 1.87. Η απορία όλων στη θέα των παιδιών μας: “Τι γάλα τους δίνατε;”», έγραψε στην πρώτη της ανάρτηση η Μελίνα Μποτέλλη, περήφανη που είδε την κόρη της ντυμένη νυφούλα.

«Αγαπημένες φίλες μου και φίλοι σας ευχαριστούμε από την καρδιά μας για τις εκατοντάδες ευχές σας. Ο Νικόλαος και η μονάκριβή μας Γεωργία ξεκίνησαν τη καινούρια και πιο σημαντική φάση της ζωής τους. Οι ευχές θα τους ακολουθούν και τους αγκαλιάζουν για πάντα. Κάθε καλό στη δική σας ζωή, των παιδιών, των εγγονών σας. Συγχωρέστε με αν δεν αντέδρασα στα σχόλιά σας», έγραψε σε ένα δεύτερο post της. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top