Αλέξανδρος Παρθένης: Όσα είπε για τον χωρισμό του από την Κατερίνα Θάνου

Για ποιο λόγο δε θέλει να αποκτήσει παιδί;

Δείτε τη συνέντευξη του Αλέξανδρου Παρθένη στον Αλέξη Μίχα

Για χρόνια υπήρξε ένα από τα κορυφαία μοντέλα στη χώρα μας, με δεκάδες κατακτήσεις και στη συνέχεια μια καριέρα στην τηλεόραση και το θέατρο.

Αλέξανδρος Παρθένης

Ο Αλέξανδρος Παρθένης έχει βρει την πλήρη ισορροπία στην προσωπική του ζωή

Μιλώντας στην εκπομπή Πάμε Δανάη!, ο Αλέξανδρος Παρθένης αποκάλυψε είναι πολύ ευτυχισμένος στη σχέση του με τη Βιβή Κωστοπούλου και θεωρεί ότι τον συμπληρώνει πλήρως, μίλησε για το πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία του, αλλά και για τον χωρισμό του από τη γνωστή αθλήτρια, Κατερίνα Θάνου.

Μεγάλος έρωτας! Το μήνυμα του Αλέξανδρου Παρθένη στη σύντροφό του

«Είναι ο άνθρωπός μου, είμαστε πέντε χρόνια μαζί είναι καρμικό, με συμπληρώνει», δήλωσε αρχικά, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε για το ενδεχόμενο ενός παιδιού: «Μεγαλώνουμε μαζί τα δύο της παιδιά από τον πρώτο της γάμο. Δεν είμαι ο βιολογικός τους πατέρας, αλλά για εμένα ο τρόπος που με κοιτάνε, που με αγαπούν, που με φροντίζουν και τους φροντίζω, δε νομίζω να διέφερε από το να είχα ένα δικό μου παιδί».

Κατερίνα Θάνου Αλέξανδρος Παρθένης

Η Κατερίνα Θάνου κι ο Αλέξανδρος Παρθένης σε θεατρική πρεμιέρα το 2015 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον χωρισμό από την πρώην σύντροφό του, Κατερίνα Θάνου: «Είναι ένας άνθρωπος που θαύμαζα και θαυμάζω ακόμα για αυτό που ήταν. Αποφασίσαμε όμως ότι οι δρόμοι μας ήταν διαφορετικοί κι ο καθένας ακολούθησε την πορεία του».

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας

Ένα χειρουργείο το 2009 τον έκανε να δει διαφορετικά τη ζωή του. «Το χειρουργείο με άλλαξε ριζικά. Άλλαξα τελείως τον τρόπο που σκέφτηκα μετά την ατυχία που είχα. Μέσα σε ένα βράδυ είδα να χάνονται τα πάντα, οι δημοσιότητες, οι καριέρες, η υγεία μου η ίδια. Τώρα ζω το κάθε λεπτό 100%», εξομολογήθηκε ο ηθοποιός.

Το πρόβλημα υγείας που κράτησε μακριά από τα τηλεοπτικά δρώμενα τον Αλέξανδρο Παρθένη!

Κλείνοντας αποκάλυψε ότι συζητάει τη συμμετοχή του σε σίριαλ, αρκετά καινοτόμο για την ελληνική τηλεόραση. «Είναι μια πρόταση για λίγα επεισόδια σε σίριαλ που θα είναι πολύ καινοτόμο για την ελληνική τηλεόραση».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top