Ο Άκης Πετρετζίκης κουρεύτηκε για να έχει χρόνο με τον γιο του!

Τι είπε για τη σύζυγό του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, και τον γάμο τους

Το ημερολόγιο έγραφε 27 Σεπτεμβρίου 2021, όταν ο Άκης Πετρετζίκης και η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας και βάπτισαν τον μονάκριβο γιο τους, Αχιλλέα.

 

Άκης Πετρετζίκης: Ο τεσσάρων μηνών γιος του με κοστούμι και φουλάρι

Σχεδόν ένα μήνα μετά την τέλεση των Μυστηρίων ο διάσημος σεφ άνοιξε την καρδιά του στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και μίλησε για την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωή του αλλά και τον ρόλο του ως μπαμπά.

Άκης Πετρετζίκης - Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ: Η γνωριμία, ο γιος και ο γάμος

 


Πώς αντέδρασε όταν η σύζυγός του τού ανακοίνωσε πως περιμένουν παιδάκι; «Η πρώτη μου σκέψη όταν μάθαμε ότι περιμένουμε παιδί ήταν «ΟΚ, πρέπει να βρούμε χρόνο. Πριν από τον ερχομό του παιδιού περνούσα δυο ώρες στο κινητό μου. Τώρα το χρησιμοποιώ μόνο για τα τηλέφωνα. Κουρεύτηκα για να γλιτώνω 15 λεπτά από το στέγνωμα και να αφιερώνω τον χρόνο στον γιο μου»

Πετρετζίκης: Η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, ο γάμος τους και η μαγειρική 

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια τον ρώτησε τι είχε η γυναίκα του που τον έκανε να σκεφτεί τον γάμο. «Θέλω ηρεμία και ευτυχία. Αυτό βρήκα στη σύζυγό μου. Θέλω με το που γυρίσω σπίτι να έχω ηρεμία, ευτυχία, να είμαι χαρούμενος. Εγώ με το που μπω σπίτι δεν υπάρχει δουλειά. Θέλω όταν πάω και ανοίξω την πόρτα και μπω μέσα να πω “ουφ αυτό ήταν”. Αν και οι δυο προσφέρουν ο ένας στον άλλον συντροφικότητα, τρυφερότητα, ηρεμία, ασφάλεια και όλα να είναι ωραία μέσα στο σπίτι, αυτό το πράγμα είναι αρκετό, δε σκέφτεσαι κάτι παραπάνω.

Δεν ήμουν εγκλωβισμένος στο να μιλήσω για τα προσωπικά μου. Ο Άκης Πετρετζίκης είναι μια εταιρεία. Το να μιλήσω για τα προσωπικά μου θα ήταν κακό για μένα και τη δουλειά. Δεν έκρυψα τον γάμο μου. Θα το έλεγα την ίδια μέρα. Ήθελα να έχω την επιλογή να δημοσιεύσω ό,τι ήθελαν εγώ. Ο γάμος για τον άντρα είναι λίγο πάρτυ. Για τη γυναίκα είναι άγχος. Δεν ασχολήθηκα καθόλου με τον γάμο, μόνο με το φαγητό».

Με το φαγητό ασχολείται, απ΄ότι φαίνεται, και ο ίδιος στο σπίτι. «Η γυναίκα μου... προσπαθεί να μαγειρέψει» είπε, χαμογελώντας ο Άκης. 

 

Ο Άκης είπε ότι ασχολείται πολύ με τον γιο του και μάλιστα τον αναλαμβάνει κάθε πρωί γιατί ξυπνά πολύ νωρίς. Είναι ήρεμο παιδί, έτσι ήταν και στην κοιλιά. Τη σύζυγό μου δε θα τη δεις ποτέ εκνευρισμένη», πρόσθεσε στο Happy Day.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top