Έφυγε από τη ζωή στα 46 του ο ντράμερ των χεβιμεταλάδων Slipknot

Πέθανε ήσυχα στον ύπνο του

Δείτε διάφορες εμφανίσεις των Slipknot

Θλίψη στην παγκόσμια μουσική σκηνή έχει προκαλέσει ο θάνατος του συνιδρυτή και ντράμερ των Slipknot, Joey Jordison.

Την είδηση θανάτου του Jordison στα 46 του χρόνια, επιβεβαίωσε η οικογένειά του με μία ανακοίνωση, χωρίς ωστόσο να αναφέρει την αιτία θανάτου. Στο κείμενο απλά δηλώνουν ότι: «Πέθανε ήσυχα στον ύπνο του». 

Joey Jordison Slipknot

Ο Joey Jordison ήταν ιδρυτικό μέλος των Slipknot /Φωτογραφία AP Images

«Συντετριμμένοι μοιραζόμαστε μαζί σας τα νέα πως ο ντράμερ, μουσικός και καλλιτέχνης Joey Jordison πέθανε ήσυχα στον ύπνο του στις 6 Ιουλίου 2021. Ήταν 46 ετών», γράφουν οι οικείοι του. «Ο θάνατος του Joey άδειασε τις καρδιές μας κι ο πόνος μας είναι απερίγραπτος. Όσοι γνώριζαν τον Joey, καταλάβαιναν την ευφυΐα του, την ευγενική προσωπικότητά του, την τεράστια καρδιά του και την αγάπη του για την οικογένεια και τη μουσική. Η οικογένεια του Joey ζητάει από τους φίλους, τους θαυμαστές και τα ΜΜΕ να σεβαστούν την ανάγκη για ιδιωτικότητα και ηρεμία σε αυτή την ασύλληπτα δύσκολη στιγμή. Η οικογένεια θα κάνει την κηδεία σε κλειστό κύκλο και ζητάει από τα Μέσα και το κοινό να σεβαστούν την επιθυμία των συγγενών». 

Ποιοι είναι οι Slipknot

Οι Slipknot από την Αϊόβα των ΗΠΑ εμφανίστηκαν στη heavy metal σκηνή τη δεκαετία του 1990. Με καλυμμένα τα πρόσωπά τους, άφηναν το δικό τους χαρακτηριστικό αποτύπωμα σε κάθε δίσκο και συναυλία.

Το 2006 οι Slipknot κέρδισαν το πρώτο τους βραβείο Grammy /Φωτογραφία AP Images

Η συνεργασία του Joey Jordison με το γκρουπ κράτησε από την ίδρυσή της το 1995 έως και το 2013 που αποχώρησε, χωρίς ποτέ να γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση. 

Ο Jordison δήλωσε αργότερα πως δεν είχε αποχωρήσει οικειοθελώς. Συνεργάστηκε και με άλλες μπάντες, παίζοντας κιθάρα για τους Murderdolls. Ίδρυσε τους Scar the Martyr κι ανέλαβε χρέη ντράμερ τόσο για αυτούς, όσο και για την τελευταία μπάντα με την οποία έπαιζε ως τον θάνατό του, τους Sinsaenum.

Ακούστε τη μεγάλη επιτυχία των Slipknot, Psychosocial
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top