Δημήτρης Πιατάς: Απόλαυσε την κόρη του στο θέατρο - Πολύ περήφανος

Η Ιωάννα Πιατά κάνει τα πρώτα της βήματα στο θεατρικό σανίδι

Την κόρη του πήγε να καμαρώσει ο σπουδαίος ηθοποιός Δημήτρης Πιατάς και η σύζυγός του, Λέλα, στα πρώτα της καλλιτεχνικά βήματα. Η Ιωάννα Πιατά πρωταγωνιστεί στην παράσταση «1821: Η επιθεώρηση» στο Βεάκειο θέατρο, η οποία έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή 4 Ιουνίου και φυσικά, από το κοινό δε θα μπορούσαν να λείπουν οι πολυαγαπημένοι της γονείς.

Ιωάννα Πιατά: Δείτε την κόρη του Δημήτρη Πιατά - Μοιάζουν;

Μετά το τέλος της παράστασης, κόρη και γονείς πόζαραν αγκαλιασμένοι στον φωτογραφικό φακό, με τον Δημήτρη Πιατά να είναι πιο περήφανος από ποτέ που… το μήλο έπεσε κάτω απ’ τη μηλιά!

δημητρης πιατάς κόρη θέατρο

Ο Δημήτρης Πιατάς με την κόρη του, την ηθοποιό Ιωάννα Πιατά και τη σύζυγό του, Λέλα/ NDP

«Κάποια στιγμή, η κόρη μου, όταν ολοκλήρωσε τις σπουδές της, μας είπε “Θα επιθυμούσα να μπω στη δραματική σχολή και να γίνω ηθοποιός”. Αιφνιδιαστήκαμε κι εγώ και η γυναίκα μου. Δε νομίζω ότι βοήθησα την κόρη μου. Δηλαδή, αν πιστεύεις ότι της άνοιξε πόρτες, εγώ νομίζω ότι μάλλον τις κλείνει. Το "Πιατά" κάνει κακό. Νομίζω ότι κάνει κακό η επωνυμία σε όλα τα παιδιά», είχε δηλώσει ο ηθοποιός για την κόρη του στο «Καλύτερα δε γίνεται».

«Την έκοψα. Ήμουν στην επιτροπή του Εθνικού Θεάτρου, η κόρη μου έδωσε εξετάσεις και την έκοψα. Δε βαθμολογήθηκε από μένα, μηδενίστηκε ούτως ή άλλως κι έδωσα την επιλογή στους συναδέλφους μου να είναι πάρα πολύ αυστηροί και δεν πέρασε», είχε πει χαρακτηριστικά ο μεγάλος ηθοποιός.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top