Μπεκατώρου: Τι απαντά σε όσους λένε ότι έχει αλλάξει ο χαρακτήρας της

''Δέχομαι να μην αρέσω αλλά με επιχειρήματα''

Ανανεωμένη, χαρούμενη και φανερά αδυνατισμένη η Μαρία Μπεκατώρου, αφού φόρτισε τις μπαταρίες της το φετινό καλοκαίρι, ετοιμάζεται για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Η παρουσιάστρια του «Still Standing» λίγο πριν την επιστρέψει στα τηλεοπτικά πλατό μίλησε για όλα στην εφημερίδα «Reallife». Η ίδια αναφέρθηκε στη ζωή της και πόσο αυτή έχει αλλάξει από τότε που συνεργάζεται με μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς, ενώ απάντησε στις «κακές γλώσσες» που υποστηρίζουν ότι ο χαρακτήρας της έχει αλλάξει από τότε που έχει γίνει αναγνωρίσιμη.

Μαρία Μπεκατώρου: Κάνει διακοπές στην Κεφαλονιά

Πόσο έχει αλλάξει η ζωή σου από τη μέρα που ξεκίνησες τη συνεργασία με τα μεγαλύτερα κανάλια;

Είναι πολύ διαφορετικά τα μεγέθη. Είναι στιγμές που το συνειδητοποιώ και κάποιες άλλες που νιώθω ότι ακόμη δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Αντιλαμβάνομαι από την αναγνωρισιμότητα και την αγάπη του κόσμου ότι έχω κάνει πολλά μεγάλα βήματα. Όταν είμαι στο πλατό και κάνω τη δουλειά μου, και πάλι υπάρχουν στιγμές που λέω «Θεέ μου, δεν το πιστεύω ότι κάνω εγώ εκπομπή μπροστά τις κάμερες».

Ακόμα;

Ακόμα, ναι. Φοβερό ε; Επειδή από τους γονείς και τη γιαγιά μου έμαθα να νιώθω ευγνωμοσύνη για όσα καλά μού έρχονται, αυτό μου έγινε βίωμα και μόνιμος τρόπος αντιμετώπισης των πραγμάτων. Αυτόματα αυτό σε κάνει να μην καβαλάς το καλάμι. Νιώθω ότι κάνω μια δουλειά που αγαπάω και τίποτα παραπάνω. Με κάνει πολύ ευτυχισμένη το ότι ο κόσμος με αγαπάει, αλλά η αλήθεια είναι ότι αυτό με το πλατό και τις κάμερες το έπαθα ένα βράδυ. Κάναμε γυρίσματα, είχαμε τελειώσει πάλι αργά και την ώρα που έκλειναν τα φώτα μού ήρθε πάλι η σκέψη. Αυτό που κάνει είναι κάτι πολύ όμορφο και δεν συμβαίνει σε πολλούς. Θα ήθελαν πολλοί συνάδελφοι μου να κάνουν μια ωραία διαδρομή και δεν τυχαίνει σε όλους. Κι εμένα μου έχει τύχει να αισθανθώ έτσι. Νιώθω πολύ τυχερή.

Οι κακές γλώσσες λένε ότι ο χαρακτήρας σου έχει αλλοιωθεί

Πάντα θα βρουν να πουν κάτι για εμάς που είμαστε μπροστά από τις κάμερες. Εγώ αυτό το καταλαβαίνω και το σέβομαι, γιατί είναι μέσα στο παιχνίδι της δουλειάς μου. Επίσης, δε γίνεται να μας αγαπούν όλοι και να τους αγαπάμε όλους, γιατί αυτό δεν είναι αληθινό. Είναι όλα συναισθήματα – και τα καλά και τα άσχημα. Απλά δε θέλω τα αρνητικά συναισθήματα να είναι εμπαθή. Δέχομαι να μην αρέσω αλλά με επιχειρήματα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Repost @mariampekatwrou (@get_repost) ・・・ Κι έτσι το Still Standing μας για αυτή τη τηλεοπτική σεζόν ολοκληρώθηκε σήμερα.Οι εξελίξεις μας άλλαξαν λίγο τα σχέδια.Σας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά που μας δείξατε την αγάπη σας.Ήταν μια υπέροχη χρονιά! Παίξαμε,γελάσαμε ,τραγουδήσαμε,χορέψαμε,αγαπηθήκαμε και ήταν όλα όνειρο.Ευχαριστώ από καρδιάς την υπέροχη ομάδα μου,που πάντα μαζί δημιουργούμε ωραία πράγματα.Πολλές ώρες δουλειάς που ποτέ δεν καταλαβαίνουμε γιατί απλά η δουλειά μας είναι διασκέδαση.Θα μου επιτρέψετε να συνεχίσω τα εντατικά μαθήματα φωνητικής για να επιτρέψω πιο δυνατή από Σεπτέμβρη!Φυσικά,θα τα λέμε κάθε Κυριακή με το Still Standing Golden Edition στις 20:45....#blessed #thankful #love #mylife #ant1tv #stillstanding #mariampekatwrouhxaratiszwis

A post shared by Maria Mpekatwrou fan page ®💖ツ (@mariampekatwrou_hxaratiszwis) on

Έχεις βιώσει εμπάθεια;

Ευτυχώς, όχι πολύ. Περισσότερο νιώθω ότι με αγαπούν, όπως κι εγώ συμπαθώ πάρα πολλούς συναδέλφους. Εκτιμώ όλο τον κόσμο και τον σέβομαι.

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top