Κατερίνα Καραβάτου: Οι ξέγνοιαστες διακοπές με τα παιδιά της

Δε χορταίνει τα μικρά της αγγελούδια!

Αφού η «Φωλιά των Κου Κου» έριξε αυλαία και για τη φετινή σεζόν, κάνοντας υψηλά νούμερα τηλεθέασης, η Κατερίνα Καραβάτου πήγε διακοπές με τα παιδιά της.

Κατερίνα Καραβάτου: «Είναι μεγάλη έκπληξη ότι σταμάτησε η Ελένη Μενεγάκη»

Η παρουσιάστρια, χαλαρώνει πλέον πλάι στο κύμα, μαζί με την Αέλια και τον Αρίωνα. Μάλιστα, το βράδυ της Κυριακής θέλησε να μοιραστεί με τους followers της μερικές φωτογραφίες των παιδιών της.

Κατερίνα Καραβάτου:Η αγαπησιάρικη φωτογραφία αγκαλιά με τον γιο της, Αρίωνα

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Και καθώς κάθομαι αργά το βράδυ βλέποντας τις φωτογραφίες της μέρας - υποθέτω έτσι μπορεί να κάνετε κι εσείς - μ έπιασε να ποστάρω και αυτή. Ίσως επειδή έβαλα προηγουμένως μια της Αέλιας. Ίσως επειδή τον βλέπω και δεν τον χορταίνω. Ίσως επειδή έχουν πια κοιμηθεί κι έχω την πολυτέλεια να ξανασκεφτώ το πρωινό μπουγέλο. Ίσως γιατί απλώς έτσι αισθάνομαι ότι θα ήθελα να μου/μας πω καληνύχτα: με μια άγρια χαρά κι ελπίδα για το μέλλον. #Αρίωνας

A post shared by Katerinakaravatou (@katerinakaravatou) on

«Και καθώς κάθομαι αργά το βράδυ βλέποντας τις φωτογραφίες της μέρας - υποθέτω έτσι μπορεί να κάνετε κι εσείς - μ έπιασε να ποστάρω και αυτή. Ίσως επειδή έβαλα προηγουμένως μια της Αέλιας. Ίσως επειδή τον βλέπω και δεν τον χορταίνω. Ίσως επειδή έχουν πια κοιμηθεί κι έχω την πολυτέλεια να ξανασκεφτώ το πρωινό μπουγέλο. Ίσως γιατί απλώς έτσι αισθάνομαι ότι θα ήθελα να μου/μας πω καληνύχτα: με μια άγρια χαρά κι ελπίδα για το μέλλον» έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καραβάτου στη λεζάντα της φωτογραφίας του γιου της, Αρίωνα.
Κατερίνα Καραβάτου Οι ξέγνοιαστες διακοπές με τα παιδιά της

Κατερίνα Καραβάτου Οι ξέγνοιαστες διακοπές με τα παιδιά της

Κατερίνα Καραβάτου Οι ξέγνοιαστες διακοπές με τα παιδιά της

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top