Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου υποδέχτηκε τον Μάιο με τον δικό της… τρόπο!

Παραμένει... αποκαλυπτική η γνωστή DJ

Διαθέτει έναν από τους πιο αποκαλυπτικούς λογαριασμούς στο Instagram και φυσικά χιλιάδες followers!

Για πρώτη φορά - Δείτε τη μητέρα και την αδερφή της Μάγκυς Χαραλαμπίδου!

Όπως έκανε και στο παρελθόν μέσα από τις σελίδες των περιοδικών, η Μάγκυ Χαραλαμπίδου υποδέχτηκε τον Μάιο με σέξι φωτογραφίες της στο Instagram κι ένα μακροσκελές μήνυμα γεμάτο ευχές. 

Μεταξύ άλλων η ραδιοφωνική παραγωγός ευχήθηκε να βγούμε γρήγορα από την όλη κατάσταση που βιώνουμε.

Μάγκυ Χαραλαμπίδου: Πώς σχολίασε τη δήλωση του πρώην της, Απόστολου Γκλέτσου, ότι έχει πάει με άντρα!

«Λατρεύω τον Μάιο! Χαρούμενο μήνα παιδιά! Να μας πάνε όλα κατ ευχή! Να βγούμε από αυτή τη δοκιμασία δυνατοί και ανεπηρέαστοι αρνητικά! Μακάρι! Τι ωραίο που θα ήταν αν με ένα μαγικό τρόπο επιστρέφαμε στην κανονική μας κανονικότητα άμεσα κ δυνατά κ όχι σταδιακά χωρίς να έχουμε άλλες επιπτώσεις στην υγεία αλλά και στην οικονομία!Αυτό όμως είναι σενάριο από άλλο έργο σίγουρα όχι αυτό που ζει ο πλανήτης μας. Οπότε πάμε να το "ζήσουμε"! Τι ωραία λέξη! Μεγάλη η αξία της! Και καλούμαστε κ πρέπει να τη προστατέψουμε για να ζήσουμε εμείς κ οι αγαπημένοι μας ? Χαμόγελα λοιπόν αισιοδοξία υπομονή επιμονή και "μια εμπειρία ακόμα λοιπόν" που λέει και το γνωστό ελληνικό άσμα του ? φίλου μου @lepa_official!. Σαν σήμερα πέρσι μόλις είχα φτάσει στο εκπληκτικό @royalmarminbay του αγαπημένου μου φίλου Αθηναγόρα @athinagoras_andriadakis_ στην πανέμορφη Ελούντα! Θεε μου τι όμορφο μέρος τι μαγικό location! Α ρε Κρήτη με τα ωραία σου❤️Ελλαδίτσα μου σε αγαπώ, μείνε ενωμένη και δυνατή και όλα θα τα ξεπεράσεις», έγραψε στο μήνυμά της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Λατρεύω το Μάιο! 😍 Χαρουμενο μήνα παιδιά! Να μας πάνε όλα κατ ευχή! ❤️Να βγούμε απο αυτή τη δοκιμασία δυνατοί και ανεπηρέαστοι αρνητικά!🙏 Μακάρι! Τι ωραίο που θα ήταν αν με ένα μαγικό 🌸 τρόπο επιστρέφαμε στη κανονική μας κανονικότητα άμεσα κ δυνατα κ όχι σταδιακά χωρίς να έχουμε άλλες επιπτώσεις στην υγεία αλλά και στην οικονομία!Αυτό όμως είναι σενάριο από άλλο έργο σίγουρα όχι αυτό που ζει ο πλανήτης μας 🌏! Οπότε πάμε να το "ζήσουμε"! Τι ωραία λέξη! Μεγάλη η αξία της! Και καλούμαστε κ πρέπει να τη προστατέψουμε για να ζήσουμε εμείς κ οι αγαπημένοι μας 💋 Χαμόγελα λοιπόν αισιοδοξία υπομονή επιμονή και "μια εμπειρία ακόμα λοιπόν" που λέει και το γνωστό ελληνικό άσμα του 😀 φίλου μου @lepa_official! 😍 😉 Σαν σήμερα πέρσι μόλις είχα φτάσει στο εκπληκτικό @royalmarminbay του αγαπημένου μου φίλου Αθηναγόρα @athinagoras_andriadakis_ στην πανέμορφη Ελούντα! Θεε μου τι όμορφο μέρος τι μαγικό location! Α ρε Κρήτη με τα ωραία σου❤️🙏Ελλαδιτσα μου σε αγαπω 🧡 μείνε ενωμένη και δυνατή και όλα θα τα ξεπεράσεις! 😍 #elounta #menoume_spiti 😙πρέπει να αλλάξει και το #slogan #vgainoumeexwsigasiga #coronavirus #goodmorning #happymay #may

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maggie Charalampidou (@djmaggiex) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top