Ουγγαρέζος: «Η Νάντια Μπουλέ αξίζει πολλά βραβεία όχι ένα»

Η αδιάφορη αντίδραση της Μπουλέ στον πρώην

Ουγγαρέζος: «Η Νάντια Μπουλέ αξίζει πολλά βραβεία όχι ένα»

Στο πάτωμα έτρεξε το μάλι του Δημήτρη Ουγγαρέζου για την πρώην του, Νάντια Μπουλέ! Με αφορμή τα βραβεία που δόθηκαν στις «Γυναίκες της Χρονιάς», ο παρουσιαστής μίλησε για το εκείνο που έδωσε:« Βραβείο στη Νάντια δεν θα δώσω αλλά αξίζει πολλά» τόνισε στην κάμερα του Super Star.

Είναι γνωστό πως Ουγγαρέζος- Μπουλέ υπήρξαν ζευγάρι στο παρελθόν. Πριν από λίγο καιρό ο Δημήτρης δεν είχε μιλήσει και με τόσο κολακευτικά σχόλια για την παρουσιάστρια όμως από τότε φαίνεται πως κάτι άλλαξε «Το ότι μπορεί να μη μου αρέσει κάτι που κάνει κάποιος και να το δηλώνω, δε σημαίνει πως σταματάω να τον εκτιμώ», είπε χαρακτηριστικά.

Ποια ήταν η αντίδραση της Νάντιας στα λεγόμενα του πρώην; Αδιάφορη θα λέγαμε αφού είπε πως είτε έπαιρνε το βραβείο δια χειρός του Ουγγαρέζου είτε δια χειρός κάποιου άλλου, θα ήταν ένα και το αυτό ! Όταν η δημοσιογράφος την παρακίνησε να πει μια κουβέντα παραπάνω για το παλικάρι εκείνη είπε πως κάποια πράγματα πρέπει να τα αφήνουμε πίσω.

Στα βραβεία παραβρέθηκε επίσης και ο Γιώργος Καραμέρος ο οποίος μίλησε για τη συνεργασία του με την Ευγενία Μανωλίδου:«είναι γλυκιά και καλή συνεργάτης. Δώσαμε τα χέρια την Μ. Τετάρτη και έκτοτε είναι όλα καλά μεταξύ μας» ξεκαθάρισε.

Φέτος είναι καλά αλλά του χρόνου ούτε ο ίδιος ξέρει τι θα κάνει. Ναι καλά διαβάσατε, δεν είναι σίγουρο αν θα μας λέει με το Σπύρο Χαριτάτο «καλημέρα» μέσα από τη μικρή οθόνη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top