Άννα Βίσση - ΜΕΛISSES: Αναστέλλουν τις εμφανίσεις τους, λόγω κορωνοϊού

Πώς ο κορωνοϊός επηρεάζει θέατρα και νυχτερινά κέντρα

Σε προσωρινή αναστολή των εμφανίσεών τους στα νυχτερινά κέντρα προχωρούν η Άννα Βίσση και οι ΜΕΛISSES, λόγω των εξελίξεων με τον κορωνοϊό.

Αν και η μέχρι στιγμής οδηγία που έχει τεθεί από την κυβέρνηση αφορά καλλιτεχνικές εκδηλώσεις από 1000 άτομα και πάνω, η «απόλυτη Ελληνίδα star» και το no1 συγκρότημα της χώρας, τηρούν στάση ευθύνης και «παγώνουν» τις εμφανίσεις τους.

Χωρίς κοινό το «YFSF» και το «JT2US», λόγω κορωνοϊού

Η Άννα Βισση δεν θα εμφανιστεί αυτή την εβδομάδα και οι MEΛISSES τις επόμενες δυο, ενώ η περαιτέρω στάση τους θα επανακαθορισθεί με βάση τις εξελίξεις που θα υπάρχουν.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Αγαπημένοι μας φίλοι και φίλες, σεβόμενοι τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας αναφορικά με την εξάπλωση του νέου κορωνοϊού COVID-19 για αναστολή των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων σε χώρους άνω των 1.000 ατόμων αλλά και τις γεκικότερες υποδείξεις των γιατρών και των ειδικών επιστημόνων για αποφυγή συναθροίσεων, οδηγούμαστε στην αναστολή της λειτουργίας του ΒΟΧ Athens για δυο εβδομάδες. Είμαστε όλοι υπεύθυνοι για την προστασία των ευπαθών ομάδων αλλά και για την προστασία της ίδιας μας της υγείας. Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους ασθενείς και καλή δύναμη σε όλους. ΒΟΧ Athens

A post shared by Box Athens Live Stage Club (@boxathensofficial) on

Πριν από λίγες ημέρες, ο Βασίλης Καρράς και ο Γιάννης Πλούταρχος, καθως και ο Σακης Ρουβάς, ο Στελιος Ροκκος και η Έλενα Παπαριζου ανακοίνωσαν ότι σταματούν τις εμφανίσεις τους λόγω του κορωνοϊού, ενώ ανάλογη στάση αναμένεται να κρατήσουν και άλλοι καλλιτέχνες και νυχτερινά κέντρα, όπως η Καίτη Γαρμπή, ο Γιώργος Σαμπάνης και η Demy.

Καρράς - Πλούταρχος: Ολοκληρώνονται νωρίτερα οι εμφανίσεις λόγω κορωνοϊού

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hotel Ερμού (@hotelermou) on

Επίσης, η Παολα και ο Νίκος Κουρκούλης ανέβαλαν την πρεμιέρα τους στην Αθήνα, όπως και ο Κωνσταντίνος Αργυρος στην Θεσσαλονίκη.

Από την άλλη πλευρά, ο Γιάννης Πουλόπουλος μέσα από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» μεταξύ άλλων ανέφερε ότι το θέατρο Τέχνης θα προβάλλει όλες τις παραστάσεις του και μέσω διαδικτύου.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top