Σκαρτσολιάς: Παρουσιάζεται στην αεροπορία - Τέλος απ' το «Καφέ της Χαράς»;

Το καθήκον τον καλεί

Όσα είπαν «Βάλια» και «Μανωλάκης» στον «The 2Night Show»

O τηλεοπτικός «Μανωλάκης» – κατά κόσμον Πάρις Σκαρτσολιάς – o οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από τη σειρά «Το Καφέ της Χαράς», καλείται να υπηρετήσει την πατρίδα. 

Καφέ της Χαράς:Πώς ένιωσαν Βάλια & Μανωλάκης όταν είδαν το πρώτο επεισόδιο;

Ο νεαρός ηθοποιός αποκάλυψε στην εφημερίδα RealLife πως ετοιμάζεται να μπει στην αεροπορία, γεγονός που γεννά πολλά ερωτηματικά για το μέλλον του στη σειρά, η οποία παίζεται και φέτος με νέα επεισόδια.

 

 

«Παρουσιάζομαι στην αεροπορία και στη σειρά είμαστε σε συζητήσεις για να δούμε πώς θα εξελιχθεί ο ρόλος μου», είπε χαρακτηριστικά ο Πάρις, ενώ παραδέχθηκε πώς δε διανύει την καλύτερη περίοδο όσον αφορά στα προσωπικά του. 

«Αυτό το διάστημα είμαι μόνος μου. Δεν ισχύουν όλα όσα γράφονται. Ήμουν έξι μήνες σε σχέση με μία κοπέλα εκτός χώρου, αλλά δεν συγκατοικούσαμε. Περνάω μια κρίση στα προσωπικά μου γιατί δίνοντας βαρύτητα στα επαγγελματικά μου, δεν έδωσα χρόνο στη σχέση μου και απομακρυνθήκαμε χωρίς να υπάρξει κάποιο τρίτο πρόσωπο.  Αποξενωθήκαμε γιατί δεν είχαμε χρόνο να βρεθούμε. Δεν ξέρω αν στο μέλλον αλλάξουν τα πράγματα», εξομολογήθηκε ο ηθοποιός.
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top