Αντίστροφη μέτρηση για τα Όσκαρ

Όλα έτοιμα για τη μεγάλη βραδιά

Η αντίστροφη μέτρηση για τα όσκαρ ξεκίνησε. Ξεκινούν στις 3 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδος. Φαβορί για τον ανδρικό ρόλο ο Ράμι Μάλεκ που υποδύθηκε τον Φρέντι Μέρκιουρι των Queen, μεγάλος ανταγωνιστής του Γιώργου Λάνθιμου για το Όσκαρ σκηνοθεσίας είναι ο Κουαρόν που σκηνοθέτησε το Ρόμα, ενώ οι ειδικοί λένε πως θα είναι επανάσταση εάν η Ευνοούμενη του Λάνθιμου κερδίσει Όσκαρ καλύτερης ταινίας, αφού ποτέ στην ιστορία του θεσμού δεν κέρδισε ταινία χωρίς καλούς χαρακτήρες.

Ο Γιώργος Λάνθιμος έκανε το.. θαύμα του. Ποτέ στο παρελθόν ταινία σκηνοθετημένη από Έλληνα δεν έχει υπάρξει υποψήφια για 10 Οσκαρ. Η Ελλάδα αγωνιά: θα είναι η Ευνοούμενη.. η ευνοούμενη της βραδιάς των Οσκαρ;

Τον Λάνθιμο απειλεί ο μεξικανός Αλφόνσο Κουαρόν με επίσης 10 υποψηφιότητες. Το αυτοβιογραφικό 'Ρόμα' του μοιάζει το δυνατό χαρτί στις μεγάλες κατηγορίες: καλύτερης ταινίας και σκηνοθεσίας.

 Μεγάλη μονομαχία και ανάμεσα στη βασίλισσα Άννα του Λάνθιμου, την Ολίβια Κόλμαν και την ... "Συζυγο" Γκλεν Κλοουζ, που μόλις χθες παρέλαβε μαζί με το.. σκυλάκι της, άλλο ένα βραβείο.


Φαβορί για τον πρώτο ανδρικό ρόλο ο Ράμι Μάλεκ που υποδύθηκε τον Φρέντι Μέρκιουρι των Queen στο Βοhemian Raposdy. Κι αυτόν όμως τον απειλεί ο Κρίστιαν Μπέηλ του Vice.

Η 'Ευνοούμενη' φλερτάρει  με τον θείο Όσκαρ στις κατηγορίες των κοστουμιών, του μακιγιάζ και του μοντάζ με τον Έλληνα Γιώργο Μαυροψαρίδη. Την ταινία του Λάνθιμου παρακολούθησε χθες με τη σύζυγό του Μαρέβα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα και οι σταρ ετοιμάζονται πυρετωδώς για άψογες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, που έχει ήδη στρωθεί... Οι φανατικοί των Όσκαρ πολιορκούν ήδη το Dolby Theater.

Δείτε ολόκληρο το Δελτίο Ειδήσεων εδώ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top