ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΜΑ! Τα μηνύματα των celebrities για τη γιορτή της μητέρας

Τι έγραψαν για τη πιο γλυκιά ημέρα του χρόνου

Όλες οι μανούλες γιορτάζουν σήμερα και φυσικά οι Έλληνες celebrities πλημμύρισαν από το πρωί τα social media με μηνύματα για την πιο γλυκιά μέρα του χρόνου.

Πρώτος και καλύτερος ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό μια φωτογραφία του ίδιου όταν ήταν μωρό στην αγκαλιά της μητέρας του.

«Η πρώτη αγκαλιά, το πρώτο χαμόγελο στη ζωή μας που είναι πάντα παρών. Χρόνια πολλά μητέρα», έγραψε ο Έλληνας super star.

Η Φαίη Σκορδά πάλι, μανούλα και η ίδια δύο αγοριών, ανέβασε στο Twitter ένα πολύ συγκινητικό βίντεο κι έγραψε:

«Χρόνια πολλά μανούλες γλυκιές»!

Η Δέσποινα Καμπούρη ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram μια ζωγραφιά της κόρης της Έλενας για τη σημερινή γιορτή, ενώ μια φωτογραφία με την κόρη της Μπιάνκα ανέβασε και η Βίκυ Καγιά γράφοντας:

«Το να είμαι η μητέρα σου είναι το πιο σημαντικό και πολύτιμο δώρο που έλαβα ποτέ».

Με μια φράση της Marion C. Garrety  ευχήθηκε σε όλες τις μανούλες και η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Στο «ΣΟΥΚΟΥ» μάλιστα του ΑΝΤ1, η Καλομοίρα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Ζέτα Δούκα και η Κατερίνα Καραβάτου μίλησαν για το τι σημαίνει να είσαι μητέρα.

«Όταν είσαι μαμά δεν ξεκουράζεσαι ποτέ, αλλά το συνηθίζει και δεν πειράζει!», είπε η Καλομοίρα, ενώ η Σταματίνα Τσιμτσιλή τόνισε:

«Η λέξη μαμά για εμένα συμβολίζει ένα καινούργιο κεφάλαιο της ζωής μου, που μου προσέφεραν οι κορούλες μου, αλλά συμβολίζει και την αγάπη που έχω για τη μαμά μου, που είναι ένα από τα πιο σημαντικά πρόσωπα της ζωής μου».

«Όταν είσαι μαμά, δεν σου φτάνει ποτέ ο χρόνος για να κάνεις μέσα στη μέρα αυτά που θέλεις και για εσένα και για το παιδί σου!», είπε η Ζέτα Δούκα, και η Κατερίνα Καραβάτου συνέχισε λέγοντας:

«Μαμά είναι αυτή, που όταν της πιάνεις το χέρι ή την έχεις στην αγκαλιά σου, είσαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top