Βρέθηκε ετοιμοθάνατος γνωστός τραγουδιστής – Φέρεται να πήρε κοκαΐνη!

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου παραμένει σε στάσιμη κατάσταση

Βρέθηκε ετοιμοθάνατος γνωστός τραγουδιστής – Φέρεται να πήρε κοκαΐνη!

​Αναίσθητος σε πάρκινγκ ξενοδοχείου βρέθηκε γνωστός τραγουδιστής, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο! Πληροφορίες αναφέρουν ότι έκανε χρήση ναρκωτικών, ενώ άτομα από το περιβάλλον του κάνουν λόγο για κρίση άσθματος.

Ο Ερλ Σίμμονς, γνωστός με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο DMX, εντοπίστηκε, αργά το βράδυ της Δευτέρας, σε λιπόθυμη κατάσταση, στο πάρκινγκ ξενοδοχείου της Νέας Υόρκης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 45χρονος τραγουδιστής ήταν ένα βήμα πριν το θάνατο, καθώς δεν ανέπνεε και οι παλμοί του ήταν σχεδόν ανύπαρκτοι!

spl949548_001 (1) (1024x609).jpg
(Ο DMX πριν από λίγες μέρες, σε συναυλία στο Λας Βέγκας)

Οι τραυματιοφορείς που έσπευσαν στο σημείο του χορήγησαν ένα σπρέι που δρα ως αντίδοτο σε ναρκωτικές ουσίες και κατάφεραν να επαναφέρουν τους παλμούς του, ενώ στη συνέχεια τον μετέφεραν σε νοσοκομείο, όπου και παραμέν��ι σε στάσιμη κατάσταση.

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε πως είδε τον DMX -που έγινε γνωστός τη δεκαετία του ’90 από το κομμάτι «It's Dark and Hell Is Hot», αλλά και τη συμμετοχή του σε ταινίες όπως «Ο Ρωμαίος Πρέπει να Πεθάνει» και «Έξοδος Κινδύνου»- να εισπνέει μια άσπρη σκόνη πριν πέσει αναίσθητος.

Από την πλευρά του 45χρονου καλλιτέχνη, πάντως, δηλώνουν πως δεν έκανε χρήση κοκαΐνης, όπως υποστηρίζουν δημοσιεύματα, αλλά είχε μία κρίση άσθματος και δεν έβρισκε το σπρέι του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top