Η συγκλονιστική συνέντευξη της Τζένης Βάνου για τον καρκίνο

«Δεν φοβάμαι να το πω: ναι, έχω!», έλεγε λίγο πριν φύγει από την ζωή

Η συγκλονιστική συνέντευξη της Τζένης Βάνου για τον καρκίνο
«Εμένα ο Θεός δεν με αφήνει ποτέ, όπως και να ’χει», έλεγε η Τζένη Βάνου στην τελευταία της συνέντευξη πριν αφήσει την τελευταία της πνοή, μιλώντας για την «μάχη» της με τον καρκίνο!

Με δύναμη ψυχής, η τραγουδίστρια μιλούσε στην εφημερίδα «Espresso» για την εξάωρη εγχείρηση στην οποία είχε υποβληθεί το Καλοκαίρι που μας πέρασε, περιγράφοντας όσα πέρασε, αλλά και στέλνοντας μήνυμα σε όλους τους καπνιστές να κόψουν την κακιά συνήθεια.

«Δεν φοβάμαι να το πω: ναι έχω καρκίνο, ο οποίος παρουσιάστηκε στην επιγλωττίδα και τον προλάβαμε ένα χιλιοστό προτού ακουμπήσει τις φωνητικές χορδές... Όταν κοίταξα τον γιατρό στα μάτια και μου είπε πως πρέπει να χειρουργηθώ, έπαθα σοκ. Το ίδιο έπαθαν και τα παιδιά μου και κυρίως η κόρη μου που πήγε να... πεθάνει όταν ο καθηγητής βγήκε από το χειρουργείο και τους ανακοίνωσε ότι έχω καρκίνο», έλεγε και συνέχιζε: «έχω χάσει δέκα κιλά επειδή ο οργανισμός μου υπέστη σοκ, το οποίο οφείλεται στο γεγονός ότι δεν εκδηλώθηκα με κλάματα και φωνές σε όλο αυτό που πέρασα. Εγώ καθόμουν σαν άγαλμα και παρακολουθούσα ψυχρά όσα συνέβαιναν γύρω μου. Κι αυτό γιατί δεν ήθελα να ανησυχήσω τα παιδιά μου και όλα τα αγαπημένα μου πρόσωπα που νοιάστηκαν για μένα».

Καταλήγοντας, η τραγουδίστρια έστελνε το μήνυμά της σε όσους καπνίζουν, με τα λόγια του γιατρού της: «εγώ δεν είμαι φανατικός αντικαπνιστής, αλλά αυτό που έχεις στο λαιμό σου, είναι καθαρά από το τσιγάρο»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top