Δ. Παπαδήμα: «Ήθελα να μονάσω από τα 13 μου»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της ηθοποιού

Δ. Παπαδήμα: «Ήθελα να μονάσω από τα 13 μου»

Άγνωστες πτυχές της ζωής της ξεδίπλωσε η ηθοποιός Δήμητρα Παπαδήμα, η οποία σε συνέντευξή της αποκάλυψε ότι από πολύ μικρή ηλικία ήθελε να γίνει μοναχή.

«Άρχισα ψυχανάλυση από τα 17 μου χρόνια, γιατί από τα 13 μου ήθελα να μονάσω. Και τώρα λέω, μήπως έπρεπε να μονάσω; Έψαχνα πάντα το απόλυτο. Αυτή την παράνοια που ζούμε τώρα, την είχα συνειδητοποιήσει από τα 13 μου και ήθελα να ξεφύγω από αυτό», εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

Η Δήμητρα Παπαδήμα μίλησε επίσης και για την κόρη της που επίσης θέλει να ακολουθήσει τα βήματα των γονιών της και να γίνει ηθοποιός.

«Η κόρη μου θέλει να ασχοληθεί με την υποκριτική, αλλά πρώτα θα περάσει στο πανεπιστήμιο. Ευτυχώς από τότε που αρχίσαμε να συνεννοούμαστε της έλεγα να γίνει το αντίθετο από εμένα. Και νομίζω ότι στο χαρακτήρα μοιάζει περισσότερο στον Γιάννη (Μποσταντζόγλου) και όχι σε μένα», είπε.

Όσο για τη σχέση της με τον σύντροφό της και την απόφασή τους να ζουν σε χωριστά σπίτια, η ηθοποιός είπε:

«Μετά από 23 χρόνια, το μέλλον μιας σχέσης είναι αβέβαιο κι εγώ δεν μπορώ τα μόνιμα, θέλω την ησυχία μου».

Τέλος η ηθοποιός αναφέρθηκε και στις δύσκολες ώρες που περνούν όλοι οι Έλληνες.

«Θεωρώ ότι μας έχουν μεταφέρει την παράνοιά τους. Όσοι δεν έχουν κατάθλιψη, παθαίνουν εγκεφαλικά και καρδιά. Αλλά και η περίοδος που περάσαμε, τα χρόνια της τηλεόρασης που βγάζαμε πολλά χρήματα, ήταν μια ψευδαίσθηση. Κακοτεχνία και κακή αισθητική στα πράγματα, μας είχαν βάλει σε ένα λούκι και ζούσαμε σε μια ψεύτικη εποχή», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top