Ώρα για μοσχαρίσιο γιουβέτσι με μελωμένες ψητές μελιτζάνες

Δείτε ολόκληρη τη συνταγή του Λάμπρου Βακιάρου

Στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» μπήκε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Δευτέρας.

Ο σεφ έφτιαξε μοσχαρίσιο γιουβέτσι με μελωμένες μελιτζάνες και έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.

H Σπυριδούλα από το MasterChef έφτιαξε την πιο καλοκαιρινή τηγανιά

Υλικά 

•    1 κιλό μοσχάρι χτένι (κομμένο σε κύβους)
•    20 γρ. + 45 γρ. ελαιόλαδο
•    250 γρ. κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
•    90 γρ. πράσο (σε φέτες)
•    70 γρ. μεγάλο καρότο (σε κύβους)
•    30 γρ. πελτέ τομάτας
•    360 γρ. Σαμιώτικο γλυκό κρασί
•    700 γρ. ώριμες τομάτες (τριμμένες)
•    1,400 γρ. ζωμό κότας
•    3 φύλλα δάφνης
•    1 στικ κανέλας
•    1 κ.σ. πάστα σκόρδου (Συνταγή εδώ)
•    4 μελιτζάνες
•    500 γρ. κριθαράκι
•    200 γρ. φέτα
•    Αλάτι – πιπέρι


 
Για το γαρνίρισμα και το σερβίρισμα
•    40 – 50 γρ. μαϊντανό (ψιλοκομμένο)
•    Φέτα και ψωμί για το σερβίρισμα

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top