Στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» μπήκε ο Λάμπρος Βακιάρος και έφτιαξε μία νόστιμη συνταγή στην πιο light έκδοσή της.
Ο σεφ ετοίμασε «ορφανό» μουσακά και έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.
Υλικά
4 μελιτζάνες
1 πατάτα
3 φλ. φρυγανιά
1 φλ. παρμεζάνα
1 φλ. αλεύρι
4-5 αυγά
2 φλ. μοτσαρέλα
Για τη σάλτσα ντομάτας
6-7 ντομάτες τριμμένες
¼ φλιτζάνι ελαιόλαδο
3-4 σκελίδες σκόρδο
2 κ. σ. πελτέ τομάτας
1 φλ. λευκό κρασί
3 κ. γ ρίγανη
2 φλ φρέσκο βασιλικό