Νόστιμες τυρόπιτες κουρού έφτιαξε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Πέμπτης.
Ο σεφ μπήκε μέσα στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» και έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.
Για τη ζύμη
• 500 γρ. αλεύρι
• 30 γρ. baking powder
• 300 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
• 7 γρ. αλάτι
• 1 αυγό
• 200 γρ. ελαιόλαδο
Για τη γέμιση
• 400 γρ. τυρί φέτα (θρυμματισμένη)
• 100 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
• 200 γρ. γραβιέρα (τριμμένη)
• 1 αυγό
• Αλάτι και πιπέρι
• 1 αυγό χτυπημένο (για το άλειμμα)
Δείτε ολόκληρη την εκπομπή "Στη Φωλιά των Κου Κου" εδώ