Έξι δικές σου στιγμές που δεν πρέπει να αφήσεις κανέναν να στις χαλάσει

Αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου για να είσαι ευτυχισμένη

γυναίκα

Kαλή μαμά, είναι η χαρούμενη μαμά

Και καλή σύντροφος, είναι η ευχαριστημένη σύντροφος. Τα βαμπίρ του χρόνου σου (υποχρεώσεις, δουλειές, παιδιά, σπίτι) δεν θα σταματήσουν ποτέ να ρουφούν τις ελεύθερες σου ώρες. Όσο και να πάρουν, ποτέ δεν θα είναι ευχαριστημένα. Ήρθε η ώρα να κρεμάσεις το “Do not disturb” εκεί που εσύ νομίζεις και να απολαύσεις τις μικρές χαρές της ζωής. Έτσι κι αλλιώς δεν μας έμεινε τίποτε άλλο…

Μήπως η σχέση σου επηρεάζει την υγεία σου;

Ένα πρωινό με ηρεμία

Έχω φίλες που βάζουν το ξυπνητήρι στις 6.00, για να καταφέρουν να πιούν ένα καφέ χωρίς φασαρία, όταν όλοι οι άλλοι κοιμούνται. Η ώρα του πρωινού καφέ και το ξεροψημένου τοστ, είναι μεγάλη απόλαυση! Ξύπνα λοιπόν 20 λεπτά πιο νωρίς και ξεκίνα την ημέρα σου με ένα zen πρωινό, χωρίς να βιάζεσαι. 

Η ώρα του μπάνιου

Μπορεί να χτυπάνε τηλέφωνα, δεν βγαίνω από το καυτό μπάνιο παρά μόνο όταν αισθανθώ ότι κοντεύω να σκάσω από το καυτό νερό και σε λίγο θα κοιμηθώ μέσα στην μπανιέρα.

Περίεργα πράγματα που κάνουν οι άντρες πριν τα ραντεβού!

Η ώρα που είσαι με τον αγαπημένο σου στο κρεβάτι

Ε είπαμε δεν μας έχει μείνει τίποτε άλλο.

H ώρα που διαβάζεις ή μαθαίνεις κάτι

Όταν βυθίζεσαι σε ένα βιβλίο, όταν ο συγγραφέας σε έχει πάρει από το χέρι και σε οδηγεί στο δικό του σύμπαν, μην αφήσεις κανέναν να διακόψει αυτό το ταξίδι. Για μισή ώρα κλείσε τα κινητά και αφοσιώσου στο βιβλίο, στη γλώσσα, στη μουσική, ή στην τέχνη που μαθαίνεις. Όπου θέλεις εσύ.

Η ώρα της γυμναστικής

Μπορεί να είναι τα 30 λεπτά περπάτημα στο πάρκο, μπορεί να είναι το pilates, η yoga, το κολυμβητήριο, ή το γυμναστήριο σου. Είναι ώρα ιερή και δεν θα πρέπει να την θυσιάζεις για τίποτε στον κόσμο.

Η ώρα που μπαίνεις στην ηλεκτρική κουβέρτα

Όλο το χρυσάφι του κόσμου, η απόλυτη ευτυχία. Το μόνο με το οποίο μπορώ να την συγκρίνω, είναι ένα πολύ καλό σεξ. Για να συναγωνιστεί όμως την γλύκα της ζέστης, που έρχεται σιγά σιγά και σε τυλίγει σαν θερμή αγκαλιά, πρέπει να είναι "ένα πάρα πολύ καλό σεξ", όπως λέει και η αρχισυντάκτρια μας... 

Συντάκτης: Νανά Χατζή
Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top