Οι ερωτικές προβλέψεις για την εβδομάδα 22/04/2024 - 28/04/2024

Έτσι θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού

Δείτε τη γενική πρόβλεψη της Άσης Μπήλιου στο Stars System του Σαββάτου 20/4/2024

Οδεύουμε σιγά-σιγά προς το τέλος του Απριλίου κι αυτή η εβδομάδα που έχουμε μπροστά μας είναι εδώ για να ολοκληρώσει έναν κύκλο και να ρίξει φως σε δεδομένα που αγνοούσαμε έως τώρα.

Στις 24/04/2024 πραγματοποιείται η Πανσέληνος του μήνα στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, σε έναν άξονα που συνδέεται με την υλική και τη συναισθηματική ασφάλεια. Αυτό θα είναι ένα πολύ συναισθηματικό φεγγάρι που έχει ως αίτημα τη βαθιά ψυχική ένωση, το μοίρασμα και τις ουσιαστικές επαφές. Θίγονται ζητήματα εμπιστοσύνης και ερχόμαστε αντιμέτωποι με αποκαλύψεις ή συνειδητοποιήσεις που θα οδηγήσουν σε αλλαγές εκ των έσω!

Αυτή η Πανσέληνος σχηματίζει στενή όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα κι αυτό σημαίνει ότι θα φωτιστεί η σκοτεινή μας πλευρά. Μπορεί αυτές τις ημέρες να αναδυθούν απωθημένα, να μας κατακλύσουν οι εμμονές και οι ανασφάλειες ή να βγουν στην επιφάνεια συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας. Μυστικά και κρυφές καταστάσεις μπορεί να φανερωθούν και δεν αποκλείεται να βρούμε τη δύναμη να απαλλαχτούμε από τοξικές καταστάσεις ή να λήξουμε μια σχέση οριστικά και αμετάκλητα.

Πρόκειται λοιπόν για ένα μεταμορφωτικό φεγγάρι που μας καλεί να ψαχτούμε εσωτερικά, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι μας δίνει την ευκαιρία να μετατρέψουμε το σκοτάδι σε φως. Θα συνειδητοποιήσουμε τη δύναμη που κρύβεται μέσα μας και θα αναγεννηθούμε ακόμα κι αν χρειαστεί να περάσουμε δύσκολες και επίπονες καταστάσεις.

Στις 26/04/2024 ο Ερμής επιστρέφει ξανά σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Κριού και σιγά-σιγά το τοπίο θα ξεκαθαρίσει και θα δοθεί ένα τέλος στις παρανοήσεις του προηγούμενου διαστήματος. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα αποκαταστήσουμε την επικοινωνία με τους γύρω μας και θα βρούμε τα χαμένα κομμάτια του παζλ. Θα κατανοήσουμε καλύτερα τι θέλουμε, αλλά και ποιες είναι οι αληθινές προθέσεις των άλλων και θα έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε για να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις.

Δείτε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις για το ζώδιό σας στο asibiliou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top