Έλενα Ράπτη: Αυτός είναι ο άνδρας που παντρεύτηκε κρυφά

Ποιος έκλεψε την καρδιά της όμορφης πολιτικού

Η Έλενα Ράπτη παντρεύτηκε... χωρίς να το πάρει είδηση κανείς!

Η βουλευτής της ΝΔ δημοσίευσε το ευχάριστο γεγονός στο Instagram, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει το όνομα του συζύγου της, και από εκείνη τη μέρα επικρατεί μυστήριο για το ποιος είναι ο άνδρας που της έκλεψε την καρδιά. 

Παντρεύτηκε κρυφά η Έλενα Ράπτη – Οι φωτογραφίες του γάμου της

Σύμφωνα με την Espresso, πρόκειται για τον Κίμωνα, τον γαλανομάτη άνδρα της προσωπικής της ασφάλειας. 

Ο γάμος του ζευγαριού τελέστηκε στις 18 Μαΐου, στην Καρδία Θεσσαλονίκης, εκεί όπου βρίσκεται το πατρικό της εντυπωσιακής πολιτικού, ενώ οι καλεσμένοι δεν ξεπερνούσαν τα δέκα άτομα. 

Η Έλενα Ράπτη το καλοκαίρι του 2017 με τον... σωματοφύλακά της στη Μύκονο / Φωτογραφία: NDP

Η γνωριμία τους θυμίζει την ταινία "Σωματοφύλακας" στη οποία η Γουίτνει Χιούστον βρίσκει τον έρωτα στο πρόσωπο του Κέβιν Κόστνερ.

Η Έλενα Ράπτη ανέβασε στο Instagram δύο φωτογραφίες, αποκαλύπτοντας τον γάμο της: μία με τη μπομπονιέρα αλλά και ακόμη μία στην οποία φαίνεται το πριγκιπό νυφικό της, το οποίο σχεδίασε η Σήλια Κριθαριώτη

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια πανέμορφη στιγμή της ζωής μου. Πριν από λίγο καιρό ο σύντροφος μου κι εγώ ενωθήκαμε με το Ιερό Μυστήριο του γάμου. Παντρευτήκαμε όπως ακριβώς το είχαμε ονειρευτεί! Σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο προσευχηθήκαμε στο Θεό να μας χαρίσει έναν ευλογημένο γάμο και μια ζωή με αγάπη, σεβασμό και πίστη 🙏❤️ @celiakritharioti

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena Rapti🙏🏼 (@rapti_elena_official) στις

 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top