Ο Τζανακόπουλος διαμηνύει ότι και να τελειώσει το μνημόνιο… ο κόφτης θα ισχύει!

Απέρριψε ξανά τα σενάρια πρόωρης προσφυγής στις κάλπες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Ο Τζανακόπουλος διαμηνύει ότι και να τελειώσει το μνημόνιο… ο κόφτης θα ισχύει!

Δεν δικαιολογούνται καθυστερήσεις στο κλείσιμο της αξιολόγησης, διεμήνυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, με την προσθήκη ότι πρέπει όλοι κατανοήσουν ότι δεν μπορούν να κωλυσιεργούν αδικαιολόγητα.

Σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο 105.5», απέρριψε ξανά, τα σενάρια πρόωρης προσφυγής στις κάλπες και υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση συνεχίζει τη μεγάλη προσπάθεια για έξοδο από την επιτροπεία, «με κοινωνική προστασία και ανακατανομή των βαρών».

Επίσης, διαβεβαίωσε κατηγορηματικά ότι τυχόν επέκταση του δημοσιονομικού «κόφτη» δεν συνεπάγεται επέκταση του προγράμματος, που λήγει άλλωστε τον Αύγουστο του 2018. Ο ίδιος σημείωσε ότι: «Κακώς διαβάζεται ως επέκταση του μνημονίου».

Ακόμη, ανέφερε ότι «ώσπου να συμφωνηθούν τα πάντα, δεν έχει συμφωνηθεί τίποτε» και χαρακτήρισε τη συζήτηση πολύπλοκη και εξαιρετικά τεχνική.

Αναφορικά με το τρομοκρατικό χτύπημα στην Κωνσταντινούπολη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ανήσυχος και εξέφρασε τον αποτροπιασμό της κυβέρνησης. «Η κρίση ασφαλείας αναζωπυρώνεται, αλλά, σε αυτό το κρίσιμο γεωστρατηγικό σκηνικό, η Ελλάδα είναι πυλώνας σταθερότητας και ηρεμίας», τόνισε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top