Οι selfies του Τσίπρα με τις μουσουλμάνες μαθήτριες της Ξάνθης- ΦΩΤΟ

Επίσκεψη στο μειονοτικό σχολείο της Ξάνθης

Οι selfies του Τσίπρα με τις μουσουλμάνες μαθήτριες της Ξάνθης- ΦΩΤΟ

​Το μειονοτικό σχολείο της Ξάνθης επισκέφθηκε ο Αλέξης Τσίπρας και μίλησε στους μουσουλμάνους μαθητές και μαθήτριες. Τα παιδιά με τα κινητά στα χέρια τον βιντεοσκοπούσαν και τον φωτογράφιζαν!

184591.jpg
«Βλέπω, όλοι σας εδώ είσαστε με ένα κινητό στο χέρι και με βιντεοσκοπείτε τούτη την ώρα. Ίσως σε λίγο να το ανεβάσετε και στο Facebook και να μπορέσουν να δουν και άλλοι συνομήλικοί σας σε όλη την Ελλάδα αυτή τη στιγμή που συναντιόμαστε» τους είπε και δεν τους χάλασε το χατίρι να βγάλει selfies μαζί τους.

184600.jpg
Ο πρωθυπουργός στον χαιρετισμό του τόνισε ότι «δεν ήρθα για ομιλίες εδώ. Εδώ ήρθα για να σας πω πόσο νοιαζόμαστε για τα παιδιά που πάνε στα σχολεία σε κάθε γωνιά της χώρας μας. Και πιστεύουμε ότι όλοι οι πολίτες και όλα τα παιδιά σε κάθε γωνιά της χώρας έχουν ένα ιερό δικαίωμα: Το δικαίωμα στη γνώση».

184561.jpg

«Οι νέες τεχνολογίες, λοιπόν, μας έχουν οδηγήσει σε μια νέα εποχή. Παρ' όλα αυτά, είναι αναντικατάστατη η μαθησιακή διαδικασία και η προσωπική σας επαφή με τις δασκάλες, τους δασκάλους, τους καθηγητές και τις καθηγήτριές σας», υπογράμμισε ο κ. Τσίπρας.

184599.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top