ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ο Βερναρδάκης: Φασίστας της Χίου ο Πρόεδρος των Παραολυμπιονικών

Ο αναπληρωτής υπουργός κοινοποίησε ένα κείμενο με τίτλο «Η αναπηρία ως άλλοθι για τον Χρυσαυγιτισμό»- Τι σχολίασε

​Με νέες αναρτήσεις στον λογαριασμό του στο Facebook ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικ��ν Χριστόφορος Βερναρδάκης, χαρακτήρισε «φασίστα από τη Χίο» τον πρόεδρο του συλλόγου Παραολυμπιονικών, Σίμο Παλτσανιτίδη, παρά το κάλεσμα του δεύτερου να του ζητήσει δημόσια συγνώμη ο υπουργός, όπως είπε χθες στο star.gr.

Ο κ. Βερναρδάκης ανέβασε στο Facebook και ένα κείμενο του Θέμη Δημητρακόπουλου με τίτλο «Η αναπηρία ως άλλοθι για τον Χρυσαυγιτισμό» επισημαίνοντας: «Το τελευταίο σχόλιό μου για τον φασίστα από την Χίο είναι η κοινοποίηση του παρακάτω κειμένου του σ. Θέμη Δημητρακόπουλου».

7946d631d249463118c12b232fbbdc21.jpg
Λίγο νωρίτερα, ο αναπληρωτής υπουργός είχε σχολιάσει στο facebook, το εξής:
2db19941c5a19367dea7121b1489eacb.jpg

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο κ. Βερναρδάκης αποκάλεσε «φασιστάκι της πλάκας» και «ρατσιστοειδές» τον Σίμο Παλτσανιτίδη, Πρόεδρο των Ολυμπιονικών με Αναπηρία, γεγονός που προκάλεσε σάλο στο facebook. O κ. Παλτσανιτίδης σχολίασε μια ανάρτηση του αναπληρωτή υπουργού στο facebook, ασκώντας σκληρή κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ. Είπε χαρακτηριστικά ότι «πάνε πιο δεξιά από το δεξιά με τον δικό τους ρυθμό» και πως ξεπουλάνε ιδανικά, πατρίδα και Έθνος.

O Πρόεδρος των Παραολυμπιακών είπε χθες στο star.gr ότι «Όλοι μας κάνουμε λάθη, το θέμα όμως είναι να τα αναγνωρίζουμε και να ζητάμε συγγνώμη. Εγώ βλέπω πως δεν έχει μπει σ’ αυτή τη διαδικασία μιας και η ανάρτησή του(σ.σ: εννοεί με τα υβριστικά σχόλια), συνεχίζει να υπάρχει στο facebook. Θέλω να επανορθώσει γι’ αυτό που είπε και να μου ζητήσει δημόσια συγγνώμη» και συμπλήρωσε:

«Με είπε φασιστάκι της πλάκας, τον προσκαλώ λοιπόν να βγούμε μαζί σε ένα τηλεοπτικό πάνελ για να δούμε ποιος από τους δύο είναι ήρωας και αγωνιστής της ζωής. Τότε θα καταλάβει πως δεν είμαι φασιστάκι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποιος είναι ο Ολυμπιονίκης με αναπηρία τον οποίο αποκάλεσε «φασιστάκι της πλάκας» ο Βερναρδάκης

Πρόεδρος Παραολυμπιονικών(πρώην ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ):«Να μου πει συγγνώμη ο Βερναρδάκης για το φασιστάκι»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top