«Αυτά είναι τα 25 ψέματα του Τσίπρα από τη ΔΕΘ» - Δείτε το BINTEO υπερπαραγωγή που έφτιαξε η ΝΔ

Με αφορμή το ταξίδι και τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη

​Κορυφώνεται η αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης ενόψει της ΔΕΘ. Εκτός από τον καθημερινό «πόλεμο» ανακοινώσεων μεταξύ υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ και στελεχών της ΝΔ, το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη πέρασε στην αντεπίθεση με αφιερωματικό βίντεο για τον πρωθυπουργό στο twitter!

Μέσα σε 2 λεπτά, η Νέα Δημοκρατία υπενθυμίζει τις υποσχέσεις του Αλέξη Τσίπρα από το βήμα της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, λίγα 24ωρα πριν την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην συμπρωτεύουσα.

Παρουσιάζοντας αποσπάσματα από την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ του 2015, η ΝΔ υπενθυμίζει όλα όσα έταξε ο πρωθυπουργός στον λαό, και δεν πραγματοποίησε.

Μεταξύ άλλων στα δύο αυτά λεπτά ακούγεται ο Αλέξης Τσίπρας να υπόσχεται: αντικατάσταση του Μνημονίου, κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, αποκατάσταση της 13ης σύνταξης, επαναφορά του κατώτατου μισθού, διαγραφή χρέους, κατάργηση ειδικού φόρου κατανάλωσης στα καύσιμα και αναπροσαρμογή αντικειμενικών αξιών.

Σύμφωνα με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «ο Αλέξης Τσίπρας έλεγε από το βήμα της ΔΕΘ ένα ψέμα ανά τρία λεπτά».

«Υπάρχει κάποιος που τον πιστεύει ακόμα;» καταλήγει στο βίντεο των 120 δευτερολέπτων η Νέα Δημοκρατία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top