ΝΔ: Η κυβέρνηση παραμένει αιχμάλωτη στον κρατισμό και τις ιδεοληψίες της

Και ανταπάντηση στην… ανταπάντηση από το υπουργείο Υποδομών - Καλά κρατεί η κόντρα με τον ΣΥΡΙΖΑ και για τα υδατοδρόμια

ΝΔ: Η κυβέρνηση παραμένει αιχμάλωτη στον κρατισμό και τις ιδεοληψίες της

«Η χώρα χρειάζεται άλλη πολιτική, άλλη κυβέρνηση», ανταπαντά η ΝΔ στο Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, το οποίο επέκρινε προηγουμένως την αξιωματική αντιπολίτευση για τα όσα υποστήριξε σχετικά με το νομοσχέδιο για τα υδατοδρόμια.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημειώνει πως το συμφέρον του ελληνικού λαού στις δύσκολες αυτές ώρες συμπυκνώνεται σε τρεις λέξεις: «Δουλειές, δουλειές, δουλειές».

Η ανακοίνωση της ΝΔ προσθέτει:
«Όσο η κυβέρνηση παραμένει αιχμάλωτη στον κρατισμό και τις ιδεοληψίες της, όσο υπονομεύει ιδιωτικές επενδύσεις, με προσχήματα που κατασκευάζει καθημερινά, όσο κλείνει επιχειρήσεις με άγρια φορολογική σφαγή, τόσο θα βουλιάζει η οικονομία και θα στενάζει η κοινωνία. Ο κ. Σπίρτζης και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ας το καταλάβουν επιτέλους: Η κατάσταση αυτή δεν πάει άλλο», επισημαίνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Νέα απάντηση στη ΝΔ από το Υπουργείο Υποδομών
Στην ανταπάντηση της ΝΔ… ανταπάντησε, με μία σύντομη ανακοίνωση αυτή τη φορά, εκ νέου το Υπουργείο Υποδομών, το οποίο αναφέρει στην ανακοίνωσή του:
«Θα συμφωνήσουμε με την αξιωματική αντιπολίτευση για τις τρεις αυτές λέξεις: δουλειές, δουλειές, δουλειές. Αλλά για όλους, όχι για λίγους.
Όσο για τις πομφόλυγες περί ιδεοληψιών και κρατισμού, κανείς πια δεν τις πιστεύει. Γιατί πράγματι, η κατάσταση δεν...πήγαινε άλλο. Και η χώρα έχει πια άλλη κυβέρνηση και άλλη πολιτική για να την αντιμετωπίσει».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top