Τσίπρας: «Να απαντήσουμε στις προκλήσεις με μια καλύτερη Ευρώπη»

Συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα του Συμβουλίου της Ευρώπης

​Με τον Γενικό Γραμματέα του Συμβουλίου της Ευρώπης, Θόρμπγιορν Γιάγκλαντ, συναντήθηκε σήμερα στο Στρασβούργο ο Α. Τσίπρας και αμέσως μετά τη συνάντηση αυτή έγραψε στο Twitter:

tsipras1.jpg

«Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ευρώπη στην οικονομία, το προσφυγικό και την ασφάλεια μπορούν να απαντηθούν, όχι με λιγότερη ή περισσότερη, αλλά με μια καλύτερη Ευρώπη».

tsipras2.jpg

Ο πρωθυπουργός συναντήθηκε επίσης με τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου, Πέδρο Άγκραμουντ, καθώς επίσης και με Έλληνες βουλευτές που μετέχουν στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση της Ευρώπης.

«Η προσφορά της Ελλάδας στην κρίση του Προσφυγικού βρίσκει αναγνώριση», σημείωσε ο Α. Τσίπρας σε νέα του ανάρτηση.

Το απόγευμα ο πρωθυπουργός θα μιλήσει ενώπιον της Ολομέλειας της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης.

tsipras3.jpg

Θα έχει, επίσης, συνάντηση με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου Guido Raimondi και τον Έλληνα δικαστή στο ΕΔΔΑ, Λίνο Αλέξανδρο Σισιλιάνο.

Τέλος, θα παρατεθεί γεύμα προς τιμήν του Έλλη��α πρωθυπουργού και του πρωθυπουργού της Εσθονίας από τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top