Με ΑΓΡΙΕΣ διαθέσεις επέστρεψε το κουαρτέτο! Ζητά αύξηση του ΦΠΑ σε ΔΕΗ και ΕΥΔΑΠ

Τα σκληρά μέτρα που θα ζητήσουν από την κυβέρνηση

Με ΑΓΡΙΕΣ διαθέσεις επέστρεψε το κουαρτέτο! Ζητά αύξηση του ΦΠΑ σε ΔΕΗ και ΕΥΔΑΠ

​Οι επικεφαλής των θεσμών επιστρέφουν σήμερα στην Αθήνα από τις Βρυξέλλες και φέρνουν κακά μαντάτα για την ελληνική κυβέρνηση, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες απαιτούν αυξήσεις του ΦΠΑ στα τιμολόγια της ΔΕΗ, της ΕΥΔΑΠ, σε βιβλία και εφημερίδες, όπως επίσης περικοπές στο Δημόσιο και πολλά ακόμα.

Επιμένουν επίσης στη μείωση του αφορολόγητου στα 8.182 ευρώ και σε περικοπές στο μισθολογικό κόστος του Δημοσίου.

Ζητούν ακόμα αυξήσεις και νέους έμμεσους φόρους σε κινητή τηλεφωνία και συνδρομητική τηλεόραση, απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων έως τον Σεπτέμβριο του 2016 και περικοπές των προνοιακών επιδομάτων.

Παράλληλα, ανοιχτά παραμένουν αρκετά θέματα στο ασφαλιστικό, με τους δανειστές να απαιτούν ρήτρα μηδενικού ελλείμματος στις επικουρικές, κάτι που αν τελικά περάσει θα σημαίνει μείωση των επικουρικών συντάξεων, που το ΔΝΤ την υπολογίζει σε 700 εκατ. ευρώ.

Οι άγριες διαθέσεις των θεσμών δεν σταματούν εδώ, καθώς ζητούν ακόμα νέες παρεμβάσεις στα ειδικά μισθολόγια, με πάγωμα των μπόνους και των προαγωγών, ενώ μεγάλη απόσταση χωρίζει τις δύο πλευρές και στο θέμα των κόκκινων δανείων με τους δανειστές να επιμένουν στην πώληση και των εξυπηρετούμενων δανείων.

Διαβάστε επίσης:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:Αυτά είναι τα κείμενα με τα ΜΕΤΡΑ που ζητούν οι Θεσμοί -Μας θέλουν ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top