Φάμελλος: Η τιμή για τις τηλεοπτικές άδειες θα είναι από 500.000 έως 3,5 εκ. ευρώ

«Μεταξύ τραπεζών και καναλιών υπήρχε ένα μεγάλο θέμα διαπλοκής και αδιαφάνειας»

Φάμελλος: Η τιμή για τις τηλεοπτικές άδειες θα είναι από 500.000 έως 3,5 εκ. ευρώ

Από 500.000 ευρώ έως 3,5 εκ. ευρώ θα είναι το ποσό που θα κληθούν να καταβάλλουν οι ενδιαφερόμενοι για την εξασφάλιση τηλεοπτικής άδειας πανελλαδικής εμβέλειας, όπως τόνισε ο Σωκράτης Φάμελλος.

Μιλώντας στο Πρακτορείο FM, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως σήμερα στη Βουλή η κυβέρνηση θα παρουσιάσει την εισήγηση του ευρωπαϊκού ινστιτούτου Φλωρεντίας και πρόσθεσε: «Η τιμή εκκίνησης, νομίζω, κυμαίνεται σαν αντικειμενική ανάγνωση από 500.000 ευρώ έως 3,5 εκατομμύρια. Θα δούμε όμως ποιο θα είναι το σκαλοπάτι, το κατώφλι στο οποίο θα ξεκινήσει ο διαγωνισμός. Θα είναι εκεί ανάμεσα πάντως».

Ο κ. Φάμμελος σημείωσε πως «τα κανάλια στηρίζονται σε πήλινα πόδια» και πως τρία από αυτά έχουν αρνητικούς ισολογισμούς, ενώ απαντώντας στις κατηγορίες της αντιπολίτευσης ότι θα αυξηθεί η ανεργία με τον περιορισμό των καναλιών εθνικής εμβέλειας, είπε ότι θα συμβεί το αντίθετο και θα υπάρξει προστασία για τους εργαζόμενους στους τηλεοπτικούς σταθμούς.

«Μεταξύ τραπεζών και καναλιών υπήρχε ένα μεγάλο θέμα διαπλοκής και αδιαφάνειας» πρόσθεσε ο ίδιος, εξηγώντας ότι η κυβέρνηση διασφαλίζει πως «οι εργαζόμενοι δεν θα απασχολούνται σε πτωχευμένες εταιρείες».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top