Φάμελλος: Η τιμή για τις τηλεοπτικές άδειες θα είναι από 500.000 έως 3,5 εκ. ευρώ

«Μεταξύ τραπεζών και καναλιών υπήρχε ένα μεγάλο θέμα διαπλοκής και αδιαφάνειας»

Από 500.000 ευρώ έως 3,5 εκ. ευρώ θα είναι το ποσό που θα κληθούν να καταβάλλουν οι ενδιαφερόμενοι για την εξασφάλιση τηλεοπτικής άδειας πανελλαδικής εμβέλειας, όπως τόνισε ο Σωκράτης Φάμελλος.

Μιλώντας στο Πρακτορείο FM, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως σήμερα στη Βουλή η κυβέρνηση θα παρουσιάσει την εισήγηση του ευρωπαϊκού ινστιτούτου Φλωρεντίας και πρόσθεσε: «Η τιμή εκκίνησης, νομίζω, κυμαίνεται σαν αντικειμενική ανάγνωση από 500.000 ευρώ έως 3,5 εκατομμύρια. Θα δούμε όμως ποιο θα είναι το σκαλοπάτι, το κατώφλι στο οποίο θα ξεκινήσει ο διαγωνισμός. Θα είναι εκεί ανάμεσα πάντως».

Ο κ. Φάμμελος σημείωσε πως «τα κανάλια στηρίζονται σε πήλινα πόδια» και πως τρία από αυτά έχουν αρνητικούς ισολογισμούς, ενώ απαντώντας στις κατηγορίες της αντιπολίτευσης ότι θα αυξηθεί η ανεργία με τον περιορισμό των καναλιών εθνικής εμβέλειας, είπε ότι θα συμβεί το αντίθετο και θα υπάρξει προστασία για τους εργαζόμενους στους τηλεοπτικούς σταθμούς.

«Μεταξύ τραπεζών και καναλιών υπήρχε ένα μεγάλο θέμα διαπλοκής και αδιαφάνειας» πρόσθεσε ο ίδιος, εξηγώντας ότι η κυβέρνηση διασφαλίζει πως «οι εργαζόμενοι δεν θα απασχολούνται σε πτωχευμένες εταιρείες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top