Με τον Βλαντιμίρ Πούτιν συναντάται σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη Μόσχα

Με τον Βλαντιμίρ Πούτιν συναντάται σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

​Με τον πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν συναντάται σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Π. Παυλόπουλος, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής του στη Μόσχα.

Ο κ. Παυλόπουλος βρίσκεται στη ρωσική πρωτεύουσα από την Πέμπτη, μετά από πρόσκληση της Ρωσικής Προεδρικής Ακαδημίας Εθνικής Οικονομίας και Δημόσιας Διοίκησης, που τον αναγόρευσε ως επίτιμο διδάκτορά της.

Μάλιστα την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ρωσικής Δούμας, Σεργκέι Ναρίσκιν και δήλωσε μετά από τη συνάντησή τους.

«Η άμβλυνση των οικονομικών μέτρων είναι προς όφελος τόσο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ρωσίας. Η Ελλάδα κι εγώ προσωπικά διαπιστώνουμε ότι τα βήματα που κάνει η Ρωσία στο πλαίσιο της αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας είναι πάρα πολλά και είναι προς όφελος και της ΕΕ και της Ρωσίας», είπε ο κ. Παυλόπουλος.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναφέρθηκε και στις διεθνείς εξελίξεις, τονίζοντας ότι «δεν μπορούμε να ανεχθούμε άλλο αυτή την κατάσταση, τους πολέμους, τις προσφυγικές ροές, την υποβάθμιση του ανθρώπου, την πρόκληση – εξ αυτών – ανθρωπιστικής κρίσης και το αίμα που προκαλείται από τρομοκρατικές επιθέσεις».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top