Μήνυμα Τσίπρα προς διαφωνούντες: Χρειάζεται επιμονή, χρειάζονται και συμβιβασμοί

«Δεν θέλουμε να πέσουμε ηρωικά, αλλά να νικήσουμε» είπε στη συνδιάσκεψη νεολαίας

Μήνυμα προς τους διαφωνούντες στο εσωτερικό του κόμματός του με την πολιτική της κυβέρνησης έστειλε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά την ομιλία του στη συνδιάσκεψη της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ στον Κεραμεικό.

«Ο αγώνας για τη συγκρότηση ενός αντίπαλου δέους στον νεοφιλελευθερισμό γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά ότι δεν μπορεί να είναι αγώνας της μιας στιγμής, δεν μπορεί να είναι μία έφοδος στο κάστρο του αντιπάλου. Είναι ένας αγώνας μακροχρόνιος που θέλει κοινω��ικές συμμαχίες, ανάδυση και ενίσχυση των κοινωνικών κινημάτων, συγκρότηση κοινωνικών δικτυώσεων και κυρίως χρειάζεται στρατηγικό σχεδιασμό» τόνισε ο κ. Τσίπρας.

Πρόσθεσε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ:

«Χρειάζεται όμως και επιμονή και υπομονή, χρειάζεται συμβιβασμούς, για να μην γίνει το πείραμα της αριστερής διακυβέρνησης ένας διάττοντας αστέρας. Γιατί συντρόφισσες και σύντροφοι σε αυτόν τον αγώνα δεν θέλουμε να πέσουμε ηρωικά. Θέλουμε κάτι περισσότερο, θέλουμε να νικήσουμε».

​​
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top