Αποκάλυψη Star: Γιατί έκανε τώρα τις καταγγελίες ο Γ. Πανούσης

Τι δήλωσε ο πρώην υπουργός στην Κ. Μακρή

Γιατί έκανε τώρα τις καταγγελίες ο Γιάννης Πανούσης αποκάλυψε η Κάτια Μακρή, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με την Μάρα Ζαχαρέα, ύστερα από την συνομιλία της με τον πρώην αναπληρωτή υπουργό. «Είχα μιλήσει στον υπουργό Δικαιοσύνης Ν.Παρασκευόπουλο» δήλωσε ο κ. Πανούσης, ο οποίος αναφέρθηκε και σε συνάντηση που είχε με τον υπουργό Δικαιοσύνης, πριν από τις εκλογές, κατά την οποία του παρέδωσε και όλα τα σχετικά έγγραφα και ανέμενε ότι με την σειρά του ο κ. Παρασκευόπουλος θα τα διαβίβαζε στην Δικαιοσύνη.

Γιατί όμως δεν μίλησε νωρίτερα; Όπως είπε στην Κάτια Μακρή, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός πίστευε ότι αν έθιγε το ζήτημα προεκλογικά, όλοι θα θεωρούσαν ότι εξυπηρετούσε προεκλογικές σκοπιμότητες. Μετά τις εκλογές όμως και αφού διαπίστωσε ότι τα άτομα στα οποία αναφέρεται αναβαθμίστηκαν στον κομματικό μηχανισμό και ότι ο κ. Τσίπρας δεν τους απομάκρυνε, αποφάσισε να δημοσιοποιήσει το ζήτημα για να προστατεύσει τον εαυτό του.

Μάλιστα επισημαίνει ότι εξακολουθεί να γίνεται δέκτης απειλών, ακόμη και τώρα που δεν είναι μέλος της κυβέρνησης. Ο ίδιος θεωρούσε ότι το ζήτημα μπορούσε να λυθεί διακριτικά και «αθόρυβα» πολιτικά, αλλά το γεγονός ότι δεν υπήρξε καμία κίνηση στην κατεύθυνση της διερεύνησης των όσων κατήγγειλε, τον οδήγησε στην συγκεκριμένη απόφαση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top