Μαξίμου για Πανούση: «Ας σταματήσει η ανακύκλωση δηλώσεων για το ίδιο θέμα»

Ο διάλογός του με τον τότε υπουργό Δικαιοσύνης, Ν.Παρασκευόπουλο

Μαξίμου για Πανούση: «Ας σταματήσει η ανακύκλωση δηλώσεων για το ίδιο θέμα»

​Σάλος έχει προκληθεί με τις καταγγελίες του Γιάννη Πανούση για το σχέδιο εξόντωσής του. Το Μαξίμου αφήνει αιχμές εις βάρος του και διαμηνύει ότι «Η συνεχής ανακύκλωση δηλώσεων για το ίδιο θέμα, από τον κ. Πανούση στα ΜΜΕ, δεν έχει κανένα νόημα. Οι καταγγελίες γίνονται στην Δικαιοσύνη και όχι στα συγκροτήματα Τύπου».

Εντωμεταξύ, τα υπόλοιπα κόμματα εξέδωσαν ανακοινώσεις σχολιάζοντας τις καταγγελίες του πρώην υπουργού και ζητούν την άμεση αυτεπάγγελτη παρέμβαση της Δικαιοσύνης. Ο ίδιος απάντησε πως έχει ενημερώσει τον Πρωθυπουργό εδώ και τέσσερις μήνες και επικαλείται τον διοικητή της ΕΥΠ, Γιάννη Ρουμπάτη.

Ο Γιάννης Πανούσης καταλογίζει σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ότι ενημέρωσαν υπόκοσμο και μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων, πως ο ίδιος είχε διατάξει εισβολή αστυνομικών στον Κορυδαλλό, για έλεγχο σε κελιά μελών της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς. Κάτι που ο ίδιος αρνείται.

Μάλιστα, όπως δηλώνει στο «Πρώτο Θέμα» ως υπουργός Δημόσιας Τάξης είχε τηλεφωνήσει αμέσως στον επί της Δικαιοσύνης συνάδελφό του, κι είχαν τον εξής διάλογο:
-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ: (πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης): «Μπήκα στις φυλακές;»
-ΝΙΚΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ: (υπουργός Δικαιοσύνης) «Οι θεσμικοί…»
-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ: «Μπήκα εγώ στις φυλακές; Μπήκα χωρίς την άδειά σου και χωρίς τον εισαγγελέα; Μπήκα;»
-ΝΙΚΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ: «Το Μαξίμου είπε να μη δώσουμε έκταση…»
-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ: «Χριστιανέ μου, μπήκα στις φυλακές; Αφού δεν μπήκα. Βγες και διέψευσε!». Χωρίς όμως να βγει ποτέ διάψευση...
Η Νέα Δημοκρατία κάλεσε τον Πρωθυπουργό να ξεκαθαρίσει τη θέση του και τη Δικαιοσύνη να προχωρήσει ταχύτατα σε πλήρη διερεύνηση των καταγγελιών του πρώην υπουργού.
Η Δημοκρατική Συμπαράταξη ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, κάνει λόγο για διάχυση θολής υποψίας από μυθιστορηματικές αφηγήσεις του κυρίου Πανούση. Επιβεβαιώνεται η αξιοποίηση του υποκόσμου και της τρομοκρατίας, από μηχανισμούς της εξουσίας, υποστηρίζει το ΚΚΕ.
«Οι συνταρακτικές αποκαλύψεις του Γιάννη Πανούση, που ως υπουργός Προστασίας του Πολίτη βρισκόταν διαρκώς στο στόχαστρο συγκεκριμένων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, συνιστούν μείζον θέμα για τη λειτουργία της δημοκρατίας», τονίζει το Π��τάμι, ενώ αναρωτιέται αν ζούμε σε χώρα που κάνουν κουμάντο μαφίες.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top