Στα 3 ευρώ το αντίτιμο για παλιά και νέα μέλη του κόμματος ��τη ΝΔ

Με μηνύσεις απειλεί τον Μεϊμαράκη ο γενικός διευθυντής του κόμματος

Στα 3 ευρώ το αντίτιμο για παλιά και νέα μέλη του κόμματος στη ΝΔ
Στα 3 ευρώ ορίστηκε το αντίτιμο για παλιά και νέα μέλη του κόμματος προκειμένου να εγγραφούν στους εκλογικούς καταλόγους και να ψηφίσουν για την εκλογή αρχηγού, όπως αποφάσισε με ψήφους 7-1 η ΚΕΦΕ, στην συνεδρίαση που συνεχίστηκε το απόγευμα χωρίς εκπρόσωπο του Β. Μεϊμαράκη, μετά τα όσα έγιναν προηγουμένως.

Κατά 10% λιγότερες θα είναι οι κάλπες σε σύγκριση με το 2009, όπως αποφασίστηκε ομόφωνα, ενώ ομόφωνα επίσης αποφασίστηκε την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015, η επιτροπή προμηθειών να αποσφραγίσει τις προσφορές των εταιρειών για την διοργάνωση της εκλογής αρχηγού ενώπιον των εκπροσώπων των υποψηφίων.

Με μηνύσεις απειλεί τον Μεϊμαράκη ο γενικός διευθυντής της ΝΔ!

Με μηνύσεις απειλεί πάντως τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη ο γενικός διευθυντής της ΝΔ Κώστας Τσιμάρας, μετά την θυελλώδη παρέμβαση του προέδρου της ΝΔ στην συνεδρίαση της ΚΕΦΕ !

«Μετά την αναίτια υβριστική και πρωτοφανή επίθεση που δέχτηκα σήμερα από τον μεταβατικό πρόεδρο του κόμματος, παρουσία των μελών της ΚΕΦΕ δηλώνω ότι δεν θα τον παρακολουθήσω στο επίπεδο που επέλεξε να επιτεθεί εναντίον μου» δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης ο κ. Τσιμάρας.

Ο γενικός διευθυντής της ΝΔ κατέληξε στην δήλωσή του: «Προφανώς επιφυλάσσομαι κάθε νόμιμου δικαιώματος μου και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να αμφισβητήσει την τιμή και την υπόληψή μου που είναι γνωστή στα στελέχη και τα μέλη του κόμματος στη 40χρονη διαδρομή μου σε αυτό».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top