Νικολόπουλος: «Δεν θα κάτσω στα τέσσερα για τον Τσίπρα»

«Με κρύα καρδιά έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης»

Νικολόπουλος: «Δεν θα κάτσω στα τέσσερα για τον Τσίπρα»

​Ο Ν. Νικολόπουλος σε κάθε ευκαιρία δεν κρύβει τη δυσαρέσκειά του με την κυβέρνηση και με τον Α. Τσίπρα. Έτσι σήμερα, στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, στον Real Fm αποκάλυψε ότι έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση με κρύα καρδιά.

«Γιατί έχει το δικαίωμα μόνο ο Αλέξης Τσίπρας να λέει ότι αυτό δεν είναι δικό του πόνημα; Να λέει ότι δεν το υιοθετεί; Και δεν το έχω εγώ που παράτησα το κόμμα μου, που με μεγάλωσε, που γεννήθηκα εκεί, που τους πέταξα μία υπουργική καρέκλα, που δεν κάθισα στα “τέσσερα” στον Κώστα Καραμανλή;», είπε ο κ. Νικολόπουλος και πρόσθεσε:

«Άρα λοιπόν θέλω να σας πω όταν δεν κάθισα σ’ αυτούς θα πρέπει να κάτσω σήμερα, στον Αλέξη Τσίπρα; Όχι δεν θα κάτσω στα “τέσσερα” και γι’ αυτό είπα την αλήθεια. Με κρύα καρδιά ψήφισα. Όπως και τώρα. Αν τα φέρει άρθρο-άρθρο πάρα πολλά θα τα ψηφίσω. Αλλά αν μου τα φέρει σε ένα άρθρο δεν μου δίνει το δικαίωμα να ψηφίσω “ναι” σε εκείνα που θα μπορούσα. Πρέπει κάποια στιγμή, κάπως να αντιδράσω».

Όσο για τις φήμες που κυκλοφορούν ότι ετοιμάζεται να επιστρέψει στη ΝΔ, ο κ. Νικολόπουλος είπε:

«Όχι, κάτι άλλο προετοιμάζω. Προετοιμάζω το Χριστινοδημοκρατικό Κόμμα. Πιστεύω ότι μετά την εκλογή του αρχηγού στη ΝΔ δεν θα έχουμε επανασυσπείρωση, επιστροφή “Νικολόπουλων”, αλλά θα έχουμε το αντίθετο νομίζω. Η αλλαγή του εκλογικού νόμου θα φέρει μια άλλη λογική. Θα είναι μία κίνηση από τη μεριά του Τσίπρα, που όπως καταλαβαίνετε μπορεί να είναι το “τυράκι” για να φέρει πιο κοντά του όλα τα μικρά κόμματα. Αλλά θα είναι κι ένα πολύ σημαντικό και πολύτιμο πολιτικό δώρο».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top