Ψαριανός: ο Κουβέλης είναι απολύτως υπεύθυνος για αυτό που τραβάει η χώρα!

«Από υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας έγινε εξωφυλαρούχας του Τσίπρα»

Δριμύτατη κριτική στον πρώην πρόεδρό του, στην ΔΗΜΑΡ, άσκησε ο υποψήφιος βουλευτής του Ποταμιού σήμερα Γρηγόρης Ψαριανός.

«Από υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο κ. Κουβέλης αποφάσισε να γίνει εξωφυλαρούχας του κ. Τσίπρα» δήλωσε μεταξύ άλλων στον Βήμα FM.

«Λυπάμαι που το λέω, αλλά ο κ. Κουβέλης είναι απολύτως υπεύθυνος για αυτό που περνάει η χώρα. Εάν η ΔΗΜΑΡ είχε ψηφίσει τον Σταύρο Δήμα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, θα είχε ολοκληρωθεί η αξιολόγηση και το πρόγραμμα και θα είχαμε προχωρήσει τον Ιούνιο, ας κάναμε τότε εκλογές και ας έβγαινε ο κ. Τσίπρας, για να μπορούσε να διαχειριστεί ένα πράγμα που είχε ενσωματώσει τη λύση» πρόσθεσε ο κ. Ψαριανός.

Ο κ. Ψαριανός κατηγόρησε επίσης τον κ. Κουβέλη ότι είναι υπεύθυνος για τη διάλυση της Aνανεωτικής Aριστεράς. «Είναι απολύτως υπεύθυνος ο κ. Κουβέλης για τη διάλυση, για την καταστροφή της Ανανεωτικής Αριστεράς και την περιπέτεια που περνά η χώρα. Ο ίδιος αυτός ήταν που έκανε υφαρπαγή των πλειοψηφιών της ΔΗΜΑΡ και τώρα κατηγορεί άλλους».

Στον ίδιο τόνο ανέφερε: «Αν είχε κάνει άλλος πριν από δύο-τρία χρόνια αυτό που κάνει εκείνος τώρα, ο κ. Κουβέλης θα τον είχε κρεμάσει στο Σύνταγμα. Είναι οι κουβέντες που πρέπει να ειπωθούν και πρέπει να τις πω. Είναι φίλος, αδελφός μου, πατέρας μου και ήταν σύντροφός μου επί 40 χρόνια. Λυπάμαι πάρα πολύ για αυτό το χάλι. Δεν ξέρω τι κακό έχει κάνει και τον τιμωρεί έτσι και τον ταπεινώνει ο Mεγαλοδύναμος».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top