Διπλή επίθεση Γεννηματά σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ

Τι ανέφερε για τις μετεκλογικές συνεργασίες

Διπλή επίθεση Γεννηματά σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ

​Το ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος υποστήριξε η Φώφη Γεννηματά, μιλώντας στην κεντρική επιτροπή του ΠΑΣΟΚ που συνεδριάζει για την εκλογική τακτική. Παράλληλα, απηύθυνε κάλεσμα ενότητας και έκανε λόγο για νέα αρχή του κόμματος.

«Ο "αυτοδύναμος κ. Τσίπρας" και ο "μεταρρυθμιστής κ. Μεϊμαράκης" είναι τα δύο σύντομα ανέκδοτα αυτών των εκλογών. Το ΠΑΣΟΚ ήταν χθες εδώ, είναι σήμερα εδώ, θα είναι και αύριο εδώ. Δεν δραπετεύει από την ευθύνη σαν τον κ. Τσίπρα», ανέφερε η κα. Γεννηματά, χαρακτηρίζοντας την επιδίωξη αυτοδυναμίας από τον ΣΥΡΙΖΑ ως νέα αυταπάτη.

Κλιμακώνοντας την επίθεση, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συνέχισε: «η Νέα Δημοκρατία με τα Ζάππεια και τις διπλές εκλογές και ο ΣΥΡΙΖΑ με το λαϊκισμό, τη δημαγωγία, τα ψέματα, το δημοψήφισμα και τις εκλογές. Δεν θα περάσει η νέα τακτική του κ. Τσίπρα. Από το μνημόνιο-αντιμνημόνιο καταφεύγει στο εγώ. Το εγώ του ηγέτη της ελληνικής Αριστεράς, το δοκιμάσαμε. Παραλίγο να μας οδηγήσει στην καταστροφή. Τώρα μας λέει "εμπρός για νέες περιπέτειες". Ο ελληνικός λαός δεν τον εμπιστεύεται πια. Λέει “όχι”».

«Η εποχή της λεηλασίας του ΠΑΣΟΚ και της απομόνωσης των δυνάμεών του τελείωσε οριστικά», ανέφερε σε άλλο σημείο της ομιλίας της, τονίζοντας ότι το κόμμα έχει αποφασίσει «να αντεπιτεθεί, να δικαιωθεί, να παρέμβει δυναμικά ξανά, να διεκδικήσει τη στήριξη, να έρθει ξανά σε επαφή με τους εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες, τις εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνίδες που ψήφισαν και τίμησαν την παράταξη».

Τέλος, η κα. Γεννηματά κάλεσε «όλα τα πρώην στελέχη και μέλη μας που για διάφορους λόγους δεν είναι σήμερα στις τάξεις μας, να γυρίσουν σπίτι τους, να ενώσουν τις δυνάμεις τους και πάλι με το ΠΑΣΟΚ», ενώ υπογράμμισε ότι το κόμμα θα συμβάλλει μετά τις εκλογές στον σχηματισμό μιας κυβέρνησης ευρείας προγραμματικής συνεργασίας όλων των δυνάμεων που στηρίζουν την παραμονή της χώρας στην Ευρώπη και την Ευρωζώνη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top