Μήνυμα Παυλόπουλου: Οτιδήποτε άλλο εκτός του ευρώ είναι εθνικά καταστροφικό

Υποδέχθηκε Κύπριους φοιτητές και φοιτήτριες για την επέτειο της εισβολής του Αττίλα

Μήνυμα υπέρ του ευρώ προς κάθε κατεύθυνση και κυρίως προς όσους επιθυμούν εναλλακτικές λύσεις έστειλε ο Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος υποδέχθηκε Κύπριους φοιτητές και φοιτήτριες με αφορμή την επέτειο της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο το ΄74.

«Σήμερα, το ασφαλέστερο εφόδιο για την έξοδο από τον εφιάλτη της μνημονιακής εποχής είναι το αρραγές μέτωπο των δημοκρατικών δυνάμεων που εγγυώνται την αδιαπραγμάτευτη πορεία της Χώρας εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης και εντός ευρωζώνης, δοθέντος μάλιστα ότι κάθε άλλη επιλογή θα ήταν οικονομικώς, κοινωνικώς αλλά και εθνικώς καταστροφική» είπε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας.

«Πράγμα το οποίο, θέλω να ελπίζω, αντιλαμβάνεται πλήρως η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού ανεξάρτητα από επιμέρους κομματικές επιλογές» πρόσθεσε ο ίδιος.

Ο κ. Παυλόπουλος σημείωσε πως «η Κύπρος κατόρθωσε να εξέλθει από την τελευταία δεινή οικονομική κρίση με τις πολιτικές της δυνάμεις ενωμένες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top