Νέος "πόλεμος" Αυγής-Άδωνι για τα capital controls-Επίθεση σε Γεωργιάδη και απο Σακελλαρίδη

Με αφορμή παλιές δηλώσεις του Κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ

Την παρέμβαση του κυβερνητικού εκπροσώπου Γαβριήλ Σακελλαρίδη προκάλεσαν δηλώσεις του κοινοβουλευτικού εκπρόσωπου της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη στο γερμανικό περιοδικό Focus Online που δημοσιεύθηκαν στις 23 Ιουνίου και αναδημοσιεύτηκαν σήμερα στο site της Αυγής.

«Θα ήταν καλύτερα τώρα να εισαχθεί έλεγχος κεφαλαίων και να αφήσουμε τη χώρα να χρεοκοπήσει και σε αυτή τη βάση, θα μπορούσαμε να πετύχουμε μια λογική συμφωνία με τους δανειστές» είχε δηλώσει στο Focus Online, ο κ.Γεωργιάδης.

programma.jpg

«Έκπληξη και ντροπή προκαλούν οι κατάπτυστες δηλώσεις του κοινοβουλευτικού εκπρόσωπου της Νέας Δημοκρατίας» σχολιάζει ο κ.Σακελλαρίδης.

«Όχι μόνο καλούσε τους δανειστές να μην αποδεχτούν τις προτάσεις της ελληνικής κυβέρνησης, αλλά με μεγάλη διορατικότητα τούς έδινε μία “δρασ��ική και συνεπή” συμβουλή: "Θα ήταν καλύτερα τώρα να εισαχθεί έλεγχος κεφαλαίων και να αφήσουμε τη χώρα να χρεοκοπήσει και σε αυτή τη βάση, θα μπορούσαμε να πετύχουμε μια λογική συμφωνία με τους δανειστές"» συνεχίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Την ώρα που η ελληνική κυβέρνηση έδινε τη μάχη της διαπραγμάτευσης, ο κ. Γεωργιάδης ταυτιζόταν με το πιο ακραίο κομμάτι των πιστωτών. Η συμβουλή του έπιασε τόπο. Τώρα συμβουλεύει τον ελληνικό λαό να ψηφίσει “ΝΑΙ”. Ας τους πούμε "ΟΧΙ"», καταλήγει ο κ.Σακελλαρίδης.

Ωστόσο ...την απόφαση για την επιβολή ελέγχου κεφαλαίων, που οδήγησε σε αδιέξοδο και απόγνωση τον ελληνικό λαό δεν την πήρε ο κ.Γεωργιάδης! Γι'αυτό όμως δεν σχολίασε τίποτα ο κ.Σακε��λαρίδης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top