Α. Μέρκελ: «Απαιτείται θέληση από όλες τις πλευρές»

«Η Ελλάδα συμφώνησε να εργαστεί εντατικά με τους θεσμούς για όλα τα ανοικτά θέματα»

Α. Μέρκελ: «Απαιτείται θέληση από όλες τις πλευρές»

​Την ώρα που πληροφορίες θέλουν τους δανειστές να έχουν στείλει τελεσίγραφο 24 ωρών στην ελληνική κυβέρνηση, ώστε να καταθέσει πειστικές προτάσεις για να επέλθει η συμφωνία, η Γερμανίδα καγκελάριος, Α. Μέρκελ, σε νέες της δηλώσεις επανέλαβε ότι για να βρεθεί λύση πρέπει να γίνουν υποχωρήσεις.

Για μια ακόμα φόρα η κα Μέρκελ τόνισε τη σημασία να υπάρχει θέληση από όλες τις πλευρές για να «ξεκλειδώσουν οι διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα» και να είναι όλοι πρόθυμοι να φτάσουν σε συμφωνία.

«Απαιτείται θέληση από όλες τις πλευρές για να επιλυθεί το ελληνικό ζήτημα, όπου υπάρχει θέληση υπάρχει και δρόμος», επανέλαβε η Γερμανίδα καγκελάριος, η οποία ξεκαθάρισε πως η Ελλάδα συμφώνησε να εργαστεί εντατικά με τους τρεις θεσμούς τις επόμενες μέρες για να λυθούν όλα τα ανοικτά ζητήματα.

Παράλληλα, η γερμανίδα καγκελάριος έστειλε έμμεσο μήνυμα στη χώρα μας πλέκοντας το εγκώμιο της Ισπανίας και της Πορτογαλίας για τις μεταρρυθμίσεις που έχουν κάνει.

Τέλος, η Α. Μέρκελ υπογράμμισε και πάλι ότι η Ελλάδα θα πρέπει να προχωρήσει στις μεταρρυθμίσεις, για να μπορέσει να λάβει επιπλέον βοήθεια από τους εταίρους της.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top