«O Βαρουφάκης πάει για… ούζο στον Λευκό Οίκο!»

Δείτε τι αποκάλυψε μέσω twitter δημοσιογράφος της WSJ

«O Βαρουφάκης πάει για… ούζο στον Λευκό Οίκο!»

​Το… δεύτερο μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ταξίδι του Έλληνα υπουργού Οικονομικών στην Ουάσινγκτον δεν περνά απαρατήρητο από τα αμερικανικά ΜΜΕ!

Ο δημοσιογράφος της Wall Street Journal, Ιαν Τάλεϊ σχολίασε με μάλλον ειρωνική διάθεση την παρουσία του Γιάνη Βαρουφάκη στον Λευκό Οίκο!

Όπως έγραψε ο Τάλεϊ μπορεί «ο Βαρουφάκης να πει ένα "γεια" στον Ομπάμα στη δεξίωση του Λευκού Οίκου για την ελληνική ανεξαρτησία, αλλά δεν υπάρχουν σχέδια για συζητήσεις που αφορούν την οικονομία».

«Αντίθετα ο Βαρουφάκης θα συζητήσει τα θέματα της οικονομίας με τον υπουργό Οικονομικών Τζάκ Λιού την Παρασκευή» τόνισε, επαναφέροντας στο τραπέζι τα σενάρια περί ....Grexit.

«Για να συνοψίσουμε: Ούζο στον Λευκό Οίκο, αλλά συζητήσεις για τη... δραχμή με τον Αμερικανό υπουργό Οικονομικών» κατέληξε.

ian.jpg

Όπως γράψαμε και χθες στο star.gr, ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών θα βρίσκεται την Πέμπτη 16 Απριλίου στην Ουάσινγκτον για την Εαρινή Σύνοδο του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας και αναμένεται να δώσει το παρών και στον Λευκό Οίκο, όπου θα γίνει η καθιερωμένη τελετή για τον εορτασμό της Ελληνικής Ανεξαρτησίας που θα φιλοξενήσει ο Μπάρακ Ομπάμα. Εκπροσωπώντας την ελληνική κυβέρνηση, ο κ.Βαρουφάκης θα έχει την ευκαιρία για σύντομη συνομιλία με τον Αμερικανό Πρόεδρο, αλλά και τον αντιπρόεδρο Τζο Μπάιντεν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top