Κόντρα Ασημακοπούλου με Βλάχο στην ΚΟ της ΝΔ για τα «γιατί»

«Απορώ γιατί βρίσκονται κάποιοι εδώ μέσα» - «Εδώ μας βρήκατε»

Κόντρα Ασημακοπούλου με Βλάχο στην ΚΟ της ΝΔ για τα «γιατί»

Στιχομυθία ενδεικτική του κλίματος στο εσωτερικό της ΝΔ είχαν δύο βουλευτές της, ο Γ. Βλάχος (γνωστός για τις «καραμανλικές» του πεποιθήσεις) και η Α.Ασημακοπούλου, η οποία πρόσκειται στην ηγεσία.

Αρχικά, σκληρή κριτική σε όλα τα επίπεδα άσκησε ο Γ.Βλάχος στον Αντώνη Σαμαρά, ζητώντας την σύγκληση όλων των οργάνων «για να αλλάξουν τα πάντα», ενώ διερωτήθηκε και για ποιον λόγο δεν συμμετείχε ο πρόεδρος του κόμματος στο debate με τον Α. Τσίπρα, παρότι βρισκόταν πίσω στις δημοσκοπήσεις, με μία σειρά από «γιατί;».

Ακολούθησε στο βήμα της ΚΟ η πρώην εκπρόσωπος της ΝΔ κα Ασημακοπούλου. «Εκλογικά χάσαμε, αλλά πολιτικά όχι», ισχυρίσθηκε η κα Ασημακοπούλου, η οποία απευθυνόμενη ουσιαστικά στον Γ.Βλάχο διερωτήθηκε «αν θεωρούν ότι όλα έγιναν λανθασμένα, απορώ γιατί βρίσκονται κάποιοι εδώ μέσα και γιατί τόσα γιατί».

«Εδώ μας βρήκατε!» απάντησε ο Γ. Βλάχος στην κα Ασημακοπούλου, η οποία με τη σειρά της ανταπάντησε «τώρα όμως είμαι και εγώ εδώ»!

Χαρακτηριστικό είναι επίσης ότι υπήρξαν αρκετοί «ψίθυροι» όταν η κα Ασημακοπούλου ανέφερε ότι, διάβασε κάπου ότι το μεγαλύτερο λάθος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ήταν ότι παραιτήθηκε από πρόεδρος της ΝΔ μετά την ήττα της το 1993, σ�� απάντηση σε αυτή την περίπτωση στη Ντόρα Μπακογιάννη.

Αίσθηση προκάλεσε και η τοποθέτηση του Μ.Βαρβιτσιώτη ότι «έπρεπε να γίνει συζήτηση και για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να συναποφασίσουμε ποιο πρόσωπο θα επιλέξουμε», η οποία ερμηνεύεται από αρκετούς σαν αιχμή για την επιλογή της στήριξης του Π.Παυλόπουλου.

Δείτε επίσης:

-Σε μάχη για το συνέδριο μετατράπηκε η συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top