Κουρουμπλής: ανεξάρτητος που έφυγε από τους ΑΝΕΛ δέχεται αφόρητες πιέσεις

Δεν τον κατανόμασε, αλλά δεν είναι ο Μελάς διευκρίνισε

Για αφόρητες πιέσεις σε βουλευτή που εξελέγη με τους ΑΝΕΛ, ο οποίος είναι σήμερα ανεξάρτητος, έκανε λόγο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π. Κουρουμπλής. «Προχθές μιλούσα με βουλευτή φίλο μου προερχόμενος από τους Αν.Ελ. ,που έχει ανεξαρτητοποιηθεί, μου είπε 'δεν μπορείς να φανταστείς τι πιέσεις μου ασκούν. Είναι απίστευτες οι πιέσεις που μου ασκούν”» υποστήριξε μιλώντας στον Action24. Ο ί��ιος διευκρίνισε ότι δεν εννοεί τον ανεξάρτητο πλέον βουλευτή Παναγιώτη Μελά.

Τις καταγγελίες επίσης της βουλευτή των ΑΝΕΛ Σταυρούλας Ξουλίδου ο κ. Κουρουμπλής τις χαρακτήρισε «σοβαρές» και υποστήριξε ότι «υπάρχουν άνθρωποι από τη ΝΔ που θα κάνουν τη βρώμικη δουλειά».

Ο παριστάμενος πάντως βουλευτής της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης επέκρινε τον κ. Κουρουμπλή και ισχυρίσθηκε ότι «με αυτά που λέγονται δηλητηριάζουμε την πολιτική ζωή της χώρας». Ο πρώην υφυπουργός πρόσθεσε ότι «είναι αδιανόητο να λέγονται από βουλευτές πράγματα για 'κουμπαράδες και χρηματισμούς» και κάλεσε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να παρουσι��σει τα στοιχεία που έχει και αφορούν χρηματισμό βουλευτών. «Το τελευταίο τετράμηνο υπάρχει έμμεση πίεση από τον ΣΥΡΙΖΑ να αλλοιώσει την ελευθερία της συνείδησης των βουλευτών» ανέφερε ακόμα ο κ. Καραγκούνης.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Παναγιώτη Κουρουμπλή, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης τόνισε πως "υπάρχει μία διάθεση πρακτικής εκφοβισμού από τον ΣΥΡΙΖΑ στους βουλευτές". "Δηλητηριάζουμε την πολιτική αυτή τη στιγμή με τις δηλώσεις περί χρημα��ισμού βουλευτών", συμπλήρωσε ο κ. Καραγκούνης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top