Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Σαμαρά-Αναστασιάδη με τους αρχηγούς των κομμάτων

Τι ανέβασε ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας στο twitter

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Σαμαρά-Αναστασιάδη με τους αρχηγούς των κομμάτων

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η σύσκεψη του προέδρου της Κύπρου Νίκου Αναστασιάδη και του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τους αρχηγούς ή εκπροσώπους των κυπριακών κοινοβουλευτικών κομμάτων.

Νωρίς, το πρωί ο κ. Σαμαράς είχε κατ΄ ιδίαν συνάντηση με τον Νίκο Αναστασιάδη, παρουσία του Ευ. Βενιζέλου στο Προεδρικό Μέγαρο της Κύπρου, ενώ το μεσημέρι ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στη Βουλή των Αντιπροσώπων, όπου θα μιλήσει στην Ολομέλεια του Σώματος.

Ο κ.Αναστασιάδης αφού υποδέχτηκε τον έλληνα πρωθυπουργό, ανήρτησε στο twitter σχετικό μήνυμα γράφοντας «Την εδώ παρουσία του @PrimeministerGR ερμηνεύουμε ως επαναβεβαίωση της στήριξής του προς τον κυπριακό λαό».

minister-samaras.jpg

«Αυτήν την ώρα, ένα θερμό επεισόδιο θα ήταν μια πάρα πολύ αρνητική εξέλιξη» τόνισε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στον κυπριακό τηλεοπτικό σταθμό ΣΙΓΜΑ και την εφημερίδα Σημερινή, με αφορμή τις τουρκικές προκλήσεις στην κυπριακή ΑΟΖ και συνέστησε προσοχή, υπομονή και επιμονή στους χειρισμούς

Υπενθυμίζουμε ότι ο Πρωθυπουργός πραγματοποιεί από χθες επίσκεψη εργασίας στη Λευκωσία με αντικείμενο τον συντονισμό των ενεργειών Αθήνας και Λευκωσίας εν μέσω των τουρκικών προκλήσεων, αλλά και την προετοιμασία της τριμερούς συνάντησης κορυφής Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου.

φωτο eurokinissi

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top