Ο δημοσιογράφος Στέφανος Αναγνώστου ανέλαβε νέος ΓΓ Μέσων Ενημέρωσης

Νέος ΓΓ Ενημέρωσης και Επικοινωνίας ο Γ. Καραγιάννης

Ο δημοσιογράφος Στέφανος Αναγνώστου ανέλαβε νέος ΓΓ Μέσων Ενημέρωσης

Ο Στέφανος Αναγνώστου και ο Γιώργος Καραγιάννης ανέλαβαν από σήμερα τα καθήκοντά τους ως Γενικοί Γραμματείς Μέσων Ενημέρωσης και Ενημέρωσης και Επικοινωνίας αντίστοιχα, με τη δημοσίευση της απόφασης στο σχετικό ΦΕΚ.

Ο Στέφανος Αναγνώστου, νέος Γενικός Γραμματέας Μέσων Ενημέρωσης, γεννήθηκε στο Αγρίνιο το 1951. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ, με ειδίκευση στο οικονομικό ρεπορτάζ και δικηγόρος μέλος του ΔΣΑ. Έχει εργασθεί στις εφημερίδες «Ελεύθερος Τύπος» και «Τύπος της Κυριακής», «Ελεύθερος», «Ελεύθερος Κόσμος» και «Επιθεώρησις Ανωνύμων Εταιριών και ΕΠΕ». Έχει εργασθεί επίσης στην Γενική Γραμματεία Τύπου και Πληροφοριών όπου διετέλεσε διευθυντής στο τμήμα Πολιτισμού και Περιβάλλοντος, καθώς και στο Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας

Έχει εκδώσει δύο βιβλία: «Φάκελος Κύπρος, Η τριλογία της Προδοσίας» και «Συνοπτική Ιστορία της ελληνικότητος της Βορείου Ηπείρου».

Είναι έγγαμος και πατέρας ενός παιδιού.

Ο Γιώργος Καραγιάννης, νέος Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, γεννήθηκε το 1976 στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Είναι πτυχιούχος Μηχανολόγος Μηχανικός με μεταπτυχιακές σπουδές στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στη Διοίκηση Υπηρεσιών με εξειδίκευση στην επικοινωνία (MSc in services management).

Έχει διατελέσει συντονιστής της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς στη Θεσσαλονίκη, ειδικός σύμβουλος του υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, καθώς και σύμβουλος διοίκησης στην ΕΤΑ Α.Ε. Διετέλεσε επίσης ��τέλεχος του τμήματος επικοινωνίας της Αττικό Μετρό Α.Ε.

Ομιλεί άριστα την αγγλική γλώσσα.

Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών.


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top