Βούλτεψη για τη δήλωση Τσίπρα σχετικά με το χρέος: ο ΣΥΡΙΖΑ ακόμη ψάχνεται

«Η κυβέρνηση έχει ήδη ξεκινήσει τις συζητήσεις για την επόμενη ημέρα»

Τις δηλώσεις του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ Α. Τσίπρα σχετικά με τις πρωτοβουλίες του για το χρέος σχολίασε η κυβερνητική εκπρόσωπος κ. Σοφία Βούλτεψη η οποία απέδωσε τις ενέργειες του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε εσωκομματικά προβλήματα.

«Ο κ. Τσίπρας καταβάλλει φιλότιμες προσπάθειες να συμμαζέψει το κατακερματισμένο κόμμα του με την πανσπερμία απόψεων για όλα τα θέματα και τελευταία για το χρέος. Σήμερα μας ανήγγειλε πομπωδώς ότι αναλαμβάνει νομοθετικές πρωτοβουλίες, καταθέτοντας προτάσεις νόμου. Σωστά. Γιατί σήμερα είναι η επομένη της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, κατά την οποία ο συμπρόεδρος κ. Λαφαζάνης ανακάλεσε στην τάξη τους διαφωνούντες, ζητώντας “να αποφεύγονται τοποθετήσεις που ξεφεύγουν από τις Αποφάσεις του κόμματος”».

Η κ. Βούλτεψη πρόσθεσε για το ίδιο ζήτημα:

«Στην ίδια συνεδρίαση, αποφασίστηκε και η συγκρότηση… Ειδικής Συμβουλευτικής Επιτροπής «που θα προετοιμάσει το έδαφος για τη συγκρότηση της διαπραγματευτικής τακτικής του ΣΥΡΙΖΑ για το χρέος, ερχόμενη σε επαφή με "οικονομολόγους, εμπειρογνώμονες και ειδικούς για το ζήτημα αυτό, προκειμένου να συγκεντρώσει όλα τα στοιχεία για το δημόσιο χρέος, να συγκροτήσει το πλαίσιο δράσης και να προλειάνει το έδαφος σε μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για τη διαχείριση του προβλήματος"».

Βρισκόμαστε επομένως μπροστά σε μια μεγάλη αποκάλυψη: Την ώρα που η κυβέρνηση διαθέτει όλα τα στοιχεία, διαπραγματεύεται και έχει ήδη ξεκινήσει τις συζητήσεις για την επόμενη ημέρα, ο ΣΥΡΙΖΑ ακόμη ψάχνεται με τους ειδικούς για να… προλειάνει το έδαφος!

Κατά τα άλλα, ήσαν έτοιμοι να κυβερνήσουν… χθες!».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top