Ξεκινά πόλεμο με Μητσοτάκη η Δούρου: Εμείς δεν διορίσαμε το σόι μας!

Χοντραίνει η κόντρα γύρω από την αξιολόγηση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

Ξεκινά πόλεμο με Μητσοτάκη η Δούρου: Εμείς δεν διορίσαμε το σόι μας!
Εκρητικές διαστάσεις λαμβάνει η κόντρα για την αξιολόγηση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση που ξεκίνησε ως «αντάρτικο» δημάρχων της Αριστεράς και στηρίχθηκε από τη νέα Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου.

Μετά και τα χθεσινά βέλη του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τα έως τώρα δείγματα γραφής της κα Δούρου, η περιφερειάρχης Αττικής σήκωσε το γάντι και απάντησε με έντονες αιχμές κατά του υπουργού.

«Κάποιοι έχουμε ηθικό πλεονέκτημα. Δεν διορίσαμε μανάδες, ξαδέλφια κλπ., δεν μας διόρισαν» σχολίασε στο facebook η κα Δούρου, τονίζοντας με υπονοοούμενα: «Κοίτα ποιοί μιλάνε! Δεν μπορεί να 'ναι τιμητές του δημοσίου αυτοί που το ξεχαρβάλωσαν».

Η ίδια, αναφέρεται σε κονδυλοφόρους που «με περίσσιο σεξισμό μοιρολογούν "τι ζημιά πάθαμε, έχουμε γυναίκα στο τιμόνι της περιφέρειας. Ας την φάμε!"» και συμπληρώνει με νέες αιχμές: «Η κάλυψη πλαστογράφων αποτελεί ειδικότητα όλων όσοι -επί 40 και πλέον χρόνια- έστηναν το πελατειακό τους κράτος στο Δημόσιο».

Παράλληλα, ρίχνοντας νέο λάδι στη φωτιά, ξεκαθαρίζει ότι δεν τάσσεται κατά της ��ξιολόγησης γενικά αλλά κατά της αξιολόγησης της κυβέρνησης και του κ. Μητσοτάκη: «Ειδικότητα των ίδιων είναι και η εκτόξευση λάσπης ότι δήθεν όσοι απορρίπτουμε την κατ' όνομα “αξιολόγηση”, καλύπτουμε πλαστογραφίες και παραποιημένα πτυχία». Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top